Žádost o unban [Schváleno]
Zdravím, dne 13.6. 2020 mi byl udělen ban za "bugování peněz." Zjistil jsem, jak se dají bugovat peníze, tak jsem bug šel udělat a následně se pokusit ho natočit a poslat staff teamu. Během toho jsem zjistil, že se mi video neuložilo, kvůli nedostatku místa na disku. Všiml jsem si, že už to jeden streamer začal řešit, tak jsem se na to vykašlal a peníze zahodil do rohu na zem a šel normálně pokračovat v RP. Myslím si, že pokud jsem si peníze neponechal/nevyužil pro svoje obohacení, tak je permanentní zákaz na server hodně přepálené, ještě k tomu, když jsem chtěl bug nahlásit. Nerad bych přišel o možnost hraní na serveru kvůli toho, že jsem chtěl zkrátka pomoct najít a nahlásit bug, aby toho nezneužívali jiní. Byl bych rád o zrušení banu a možnosti pokračovat dále v mém RP.
Díky za přečtení.
dejwoeu#9361
Komentáře
Zdravím tě, @dejwoeu,
Po prověření veškerých záznamů a tvých interakcí jsem dospěl k závěru, že tvá žádost bude schválena. Nicméně pro příště doporučuji takovéto věci hlásit ihned i bez video záznamu. Z tvých interakcí bylo zřejmé, že si se o to pokoušel a působilo to, že se o tuto zkušenost nemáš v plánu podělit, jelikož jsem z tvé strany nezaznamenal založený ticket nebo report.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP