Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
Žádost o unban [Zamítnuto]
Jméno: Rappta#9862
Délka banu: Permanentní
Důvod banu: Bugování peněz
Vyjádření:
Zdravím, dne 13.6.2020 mi byl udělen ban s permanentním odepřením přístupu z důvodu bugování peněz. V ranních hodinách, kdy jsem zahlédl bug s penězi u Shikara na streamu, jsem ze zvědavosti to šel vyzkoušet 1x s 10,000,- a poté již přestal a nabugované peníze jsem nikterak nevyužil. Se svojí chybou kterou jsem způsobil se plně ztotožňuji a je mi velice líto chyby kterou jsem zde napáchal. S banem rozhodně souhlasím, ale byl by jsem rád kdyby se ban zmírnil z permanentního banu na 14.denní až měsíční ban.
Ještě jednou se omlouvám za tento prohřešek a předem děkuji nad vaším uvážením o zmírnění banu.
Rappta
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zdravím tě, @Rappta,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Rappta,
zneužívání tzv. "bugů" je striktně pravidlům portálu SidewayRP. Bohužel v aktuálním stavu není možné tvůj postih jakkoliv zmírnit.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP