Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení Banu - Thender [Zamítnuto]

ThenderikThenderik Člen
upraveno 22. June 2020 v Archiv

Discord: •Thender•#6791

Důvod Banu: Přehazování peněz z jedné postavy na Druhou postavu (B. Ford - E. Brock)

Kdy byl ban udělen ?: 14.06.2020

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdravím, na SWRP už RPím nějakou dobu (6 Měsíců) a za tu dobu jsem již některé tresty dostal (Oprávněné) vždy jsem si přiznal chybu a v tomto případě to bylo taktéž. V tu dobu kdy jsem přehazoval peníze (4h ráno) jsem si neuvědomil proč tuto věc vlastně dělám, RPčku jsem potřeboval peníze a tak jak jsem to řekl v Live Staff Supportu "V RP jsem potřeboval peníze na Auto, chybělo mi 12k vím že to byla hovadina a tudíž se omlouvám", s trestem jsem souhlasil tudíž mi byl udělen ban na 2 Týdny (14 dní), jelikož je "SWRP" něco jako rodina a chtěl bych zkrátit trest a to do 21.06.2020 abych se zase mohl vrátit ke KVALITNÍMU RP, chybu jsem si uvědomil již v Live Staff Support a taktéž jsem se za ní omluvil Tučňákovi tudíž se chci ještě jednou omluvit celému STAFF TÝMU 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vím že jsem toho nenapsal opravdu hodně ale nevím co zde bych měl dále vypsat.

Doufám že to výjde abych se mohl vrátit zpět na kvalitní server

S přáním hezkého zbytku dne,

Thender

„Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává. “

„Ten, kdo nedělá žádné chyby, nedělá ani žádné pokroky.“

Komentáře

• Zdravím tě, @Thenderik,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Thenderik,

využívání tzv. "bugů" je hrubým porušením komunitních zásad portálu SidewayRP. Nejen že jsi svým činem jednal neférově vůči ostatním hráčům, ale též jsi svým chováním mohl narušit ekonomiku serveru.

Bohužel v tomto případě není možné schválit odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.