Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

DAVSIS -žiadosť o unban alebo skrátenie banu [Zamítnuto]

DAVSISDAVSIS Člen
upraveno 22. June 2020 v Archiv

Discord: DAVSIS#1194

Dôvod banu: Prehadzovanie peniaze z postavy na postavu

Dátum banu kedy bol udelený: 14.06.2020

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dobrý deň, týmto by som chcel požiadať o unban alebo o skrátenie banu. Dňa 14.06.2020 (približne o 11:00) som našiel bug na servery v kontajnery kde som dal peniaze a následne som vytiahol určitú čiastku a peniaze sa mi duplikovali. Písal som aj ticket (ticket id:3273). Neskôr som si všimol že som ticket napísal úplne zle (nedodržal som template) tak som to chcel opraviť. Išiel som napísať ticket podla templatu ale keď som sa dostal k fázy kde som musel poslať snímok z konzole F8 som si všimol že kontajnery sa už nedajú prehľadávať tak mi došlo že už to pravdepodobne riešite tak som ticket vymazal. Následne som si vytvoril novú postavu na ktorú som si prehodil peniaze ktoré sa mi podarilo duplikovať v kontajnery. Postavu som si vymazal lebo som nechcel mať peniaze ktoré som nejakým spôsobom duplikoval. Po nejakej dobe mi prišla správa že sa mam dostaviť do Live Staff Support Waiting roomky. A zrovna som nemal čas tak som odpísal že teraz bohužiaľ nemám čas či by sme to nemohli vyriešiť zajtra. Na druhý deň som na to úplne zabudol za čo sa strašne moc ospravedlňujem vôbec nechápem ako som na to mohol zabudnúť kedže nič také sa nemuselo stať. A teda som dostal ban na 14 dní za prehadzovanie penazí z postavy na postavu. Ešte raz sa ospravedlňujem že som sa nedostavil do Live Staff Support Waiting ale nejakým spôsobom mi vypadlo z hlavy a uvedomujem si že to je moja chyba že som dostal ban. Lebo keby prídem do tej roomky tak by sa nič nemuselo stať. A rád by som sa vrátil na poradný server kde to RP funguje a má aj zmysel.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prajem pekný deň,

DAVSIS

Komentáře

• Zdravím tě, @DAVSIS,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @DAVSIS,

využívání tzv. "bugů" je hrubým porušením komunitních zásad portálu SidewayRP. Nejen že jsi svým činem jednal neférově vůči ostatním hráčům, ale též jsi svým chováním mohl narušit ekonomiku serveru. Pro příště tě žádám o nahlášení situace bez ohledu na to, zda už nahlášena byla nebo ne.

Bohužel v tomto případě není možné schválit odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.