Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
Žádost o zkrácení trestu - Santana č.2 [Zamítnuto]

Zdravím,
rád bych zažádal o zkrácení trestu. První trest byl udělen dne 26.5 po dobu asi dvou týdnu a něco málo navíc. Den poté, co jsem měl WL, tak jsem udělal stejnou chybu a přehodil jsem peníze z postavy, kterou už jsem neplánoval hrát. Veškerý majetek, který jsem přendal, tak byl peněžní, který jsem všechen vsadil do lotta, abych z toho "nic neměl" a ostatní postavy jsem smazal, abych se mohl věnovat jenom jedné, bez pokušení přenášení věcí na postavy. Zítřejším dnem, 23.06, už to bude měsíc, kdy si odpykávám svůj trest. Trest, který mi byl udělen Jardou, tak už je na zbývajících 21 dnech. Žádám tedy o zkrácení trestu nebo jeho úplném zrušení.
Děkuji.
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zdravím tě, @fredoSantana,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @fredoSantana,
tvé chování, které jsi předvedl po ukončení postihu bylo v rozporu s pravidly. Tyto postihy mají za účel danou osobu napravit, což se v tvém případě bohužel nepovedlo.
Trest který ti byl udělen je adekvátní k tvému postihu a chování.
Odvolání je tedy zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP