Žádost o unban/zkraceni trestu KENNY [Zamítnuto]
Zdravím 25.6.2020 jsem byl zabanován permanentně z důvodu mixování herní měny prvni chvíli jsem vůbec nevěděl co se děje , protože jsem vědel , že jsem nemixoval poslední půl rok a pak jsem se koukl na to datum a uvedomil si to , že v té době jsem tou dělal tuhle věc si plně uvědomuji dělal jsem to kvůli tomu že jsem si chtěl vydělat peníze ale nechtělo se mi dělat kamiony a různé úřadové práce dělal jsem to 3.1 nebo 1.3 nevím teď jaké to bylo datum ale od té doby jsem to neudělal a ani jsem se o to nepokoušel protože jsem zistil , že to pouze omezuje rp a kazí to celý požitek z RP . Mixoval jsem peníze a staré postavě na které už nehraju a má CK . na portálu SWRP hraju už od 21.12.2019 a nezažil jsem lepší rp mám tu naerpeno cca asi 1 000 hodin a poznal jsem tu úžasné lidi jako A-TEAM a výborný Developer team a další různé hráče atd. Dál bych chtěl na tomhle RP serveru rpit protože jsem se tu naučil nejvíce . Žádam tedy o zkrácení trestu nebo uplné zrušení . Děkuji KENNY
Komentáře
Zdravím tě, @KENNY98,
tvé chování bylo v silném rozporu s pravidly a zásadami portálu SidewayRP. Tyto činy nemají promlčecí lhůtu, proto jsi za něj mohl být potrestán i nyní. Tvým prohřeškem mohlo dojít k narušení RP ostatních hráčů, což je též nepřípustné.
Z těchto důvodů je tvé odvolání zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP