Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení trestu - M1ask [Zamítnuto]

M1askM1ask Člen
upraveno 29. June 2020 v Archiv

Dobrý den,

dnešním dnem 28.06.2020 bych si rád zažádal o zkrácení trestu z mého permanentního banu.

Je to již skoro měsíc, co jsem dostal na Vašem portálu permanentní ban. Každý den jsem přemýšlel nad všemi svými chyby na SW a to jich nebylo málo. Bohužel vím o tom, že jsem byl problémový hráč a na svém kontě mám již spoustu trestů a moc mě to mrzí. Chtěl bych se moc omluvit všem členům komunity SWRP, kterým sem kazil požitek z RP mými chyby. Také bych se chtěl omluvit i samotnému Staff teamu za moje chování vůči ním v Live Staffu, tím myslím skákání do řeči, zakecávání a jednou i zvýšení hlasu chtěl bych se za to moc omluvit.

Říkal jsem to vždy, že se za svoje chyby moc omlouvám a ponaučím se z nich, bohužel jsem vždy někdy něco porušil.

Je dobře, že ste mi udělili permanentní ban, protože jsem si konečně začal pomalu uvědomovat svoje chyby. Bohužel své chyby jsem si začal uvědomovat pozdě.

Touto žádostí bych Vás rád požádal o slitování a zkrácení mého permanentního trestu na 1 rok. 

Ještě jednou se moc omlouvám všem členům komunity, kterým sem kazil jejich požitek z RP a také samotnému staffu viz. uvedené věci.

Přeji Vám příjemný zbytek dne.

S pozdravem,

M1ask

Discord: M1ask#0001

Komentáře

• Zdravím tě, @M1ask,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• FinalSequenceFinalSequence Management
    upraveno 29. June 2020

Zdravím tě, @M1ask,

tvé chování, které jsi předvedl po ukončení postihu bylo v rozporu s pravidly. Tyto postihy mají za účel danou osobu napravit, což se v tvém případě bohužel nepovedlo, neb v jednání v rozporu s pravidly pokračuješ i po několika konzultacích se členy Staff týmu.

Postih který ti byl udělen je adekvátní k tvému jednání.

Odvolání je tedy zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.