Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení trestu - aragonov [Zamítnuto]

AragonAragon Člen
upraveno 29. June 2020 v Archiv

Zdravím vás komunito, před měsícem nebo kdy jsem dostal zprávu ve které stálo že jsem zabanován.

Ban jsem očekával jelikož mojí vinou a blbém myšlení jsem věděl že to jednou přijde.

Důvod mého banu bylo bugování peněz přes register, poté vyndání peněz z bankomatu a dání peněz do kufru vozidla a za druhou postavu si je vybrat z kufru a dát si je na účet.

V ten moment co jsem začal bugovat dané peníze jsem si už od začátku uvědomil že je to špatné a nedopadne to pro mne dobře.

Vždy jsem si nastavoval budík na 5:00 ráno kdy nikdo nebyl na serveru a já si mohl začít vydělávat bugováním peněz.

Po pár dnech jsem toho nechal jelikož jsem si uvědomil že na mě stejně přijdou.

Na serveru jsem RPil Bloods gangstera, postava mě osobně začala bavit a i to RP jako takové bez žádného bugování nebo tak.

Po nějaké době jsem si uvědomil že to RP není jen o penězích ale je to o to aby se lidi bavili a nějakým způsobem navázali nějaký kontakt s těmi lidmi.

Po takové době jsem konečně objevil to kouzlo toho RP a na peníze jsem úplně zapomněl a neřešil je.

Jediné co mě mrzelo bylo to bugování a kazení RP.

Nejsem žádný svatoušek ale doufám že se nějaké řešení pro mne najde.

Vždy jsem chtěl dodržovat pravidla ale co do mě teď vjelo to jsem nepochopil.

Schází mi lidi kteří jsem na serveru potkal a vždy budou.

Mrzí mě že to skončilo takto ale věřím že by se s tím něco dalo ještě udělat

Rád bych všechny zase uviděl a popovídal a změnil se a soustředil bych se jen na RP a pravidla.

Doufám že si toto aspoň přečtete a usoudíte co je pro mne nejlepší děkuji.

Mám vás rád,

Aragon.

discord - aragonov#3486

Komentáře

• Zdravím tě, @Aragon,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Aragon,

využívání tzv. "bugů" je hrubým porušením komunitních zásad portálu SidewayRP. Nejen že jsi svým činem jednal neférově vůči ostatním hráčům, ale též jsi svým chováním mohl narušit ekonomiku serveru.

Bohužel v tomto případě není možné schválit odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.