Žádost o unba #1 [Zamítnuto]
Jméno-Kottysek#9971
důvod-Podvádění a lhaní v přihláškách
délka-perma na discordu
Zdravím dostal sem ban za Podvádění a lhaní v přihláškách dobrá nebudu lhát nejsem zmrd. Tak Lhal sem stím že mi je 15 bohužel mi je 14 byl sem smutný že ste mi nepřímaly přihlášky tak sem si řekl že tam napíšu že mi je 15 ale zase z pocitem že na to přídete a ještě sem neměl čisté svědomí a stejně 15 mi bude tento rok tak sem si řekl že to risknu strašně sem si chtěl si zahrát na SWRP najít nové kamarády a chtěl sem tam RPIT z kamarády mrzí mě že sem dostal ban a mrzí mě že sem lhal sem prostě kokot a proto se ptám jestly by nešlo dát ten unban vím že asi ne ale co už zeptat sem se musel podle mě to mam v hlavě v pořádku a že na to že mi je 14 tak v pohodě strašně bych byl rád kdybys ste mi daly unban přiznávám se k tomu co sem udělal lhal sem v přihlášce že mi je 15 moc vás prosím fakt moc aby ste mi daly unban toto je asi vše co bych ktomu dodal prostě sem kokot a neměl sem lhát 😥 moc vás prosím
Komentáře
Zdravím tě. @Kottysek,
je mi líto, ovšem uvádění nepravdivých či falešných informací členům SWRP týmu, ať už přímo, či nepřímo, je hrubým porušením komunitních pravidel. Z tohoto důvodu je tvá žádost nyní zamítnuta.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP