Žádost o unban - z u b [Zamítnuto]
Zdravím, přeji dobrý den.
Necelý měsíc zpátky (24.5) mi byl odepřen permanentně přístup na portál SideWayRP. Touto cestou bych chtěl požádat o zkrácení banu.
Vím že prohřešků zde na serveru jsem měl dost. Je mi jasné, že jich nebylo málo a byly zaslouženy. O tom není pochyb a určitě nemám jak si je obhájit, těchto chyb jsem si vědom. Bohužel mezi posledními prohřešky jsem neměl ani moc času si užít takové RPéčko, které jsem za tu dobu co jsem působil zde na serveru tak oblíbil – člen motoklubu. Za postavu Scorpia musím říct, že mám hromadu zážitků a vůbec jich nelituji – od vypalování, přestřelek, projížděk až po všechno možný. Bohužel hromadu z tohoto erpéčka jsem nikdy nemohl dotáhnout do konce, protože mi stačilo být na serveru jeden den a dostal jsem další ban. Tohle se opakovalo poslední 3 měsíce. Nikoho tím urazit určitě nechci, jen bych tím chtěl říct, že mě hodně mrzí, že jsem nebyl schopen nijak trávit čas s partou, se kterou jí trávím nejraději. To že v poslední době cca 4-5ti měsíců je to můj jediný útěk od života mimo počítač, který právě mívám často krušný, ať už jde od školu, rodiče, kamarády atd. Neberu to jako dobrou obhajobu, jen chci tímto říct, že ať už mi kdokoliv zlepšil náladu, měl jsem díky němu lepší den, či jsem si to pořádně užil, tak to bylo právě díky RP mé postavy.
Tímto vás hluboce žádám o zvážení zkrácení banu, protože to poslední co mi z veškerých mých kamarádů zbylo a kteří jsou schopni mi pomoct v jakémkoliv případě, tak jsou ti kteří zůstali v TLMC a kteří v to také doufali, že se mezi ně vrátím a ukážeme lidem, že RP motorkářů není jen o mlácení v barech a klábosení nad motorkami před klubovnou.
Také zároveň tímto slibuji, že pokud uvidím, že TLMC je v dobré kondici a je schopno fungovat jako každá jiná frakce zde na serveru, tak nadobro mažu postavu J. Rivera a půjdu erpit jak jsem již sliboval Bratvu. Tento slib jsem bohužel nemohl vyplnit, z důvodu právě fungování TLMC, které jsem se pokoušel pomoct. Myslím, že je to frakce s velkým potenciálem a to bych rád chtěl ukázat nejen nynějším hráčům SWRP, ale i těm budoucím.
Děkuji za váš čas při řešení mé žádosti.
S pozdravem a přáním příjemného prožití prázdnin
z u b
Komentáře
Zdravím tě, @Zub,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Zub,
tvé chování, které jsi předváděl bylo velmi za hranicí komunitních pravidel portálu SidewayRP. Bohužel, v aktuálním stavu tvé odvolání zamítám.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP