Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

cauvolecauvole Člen
upraveno 6. July 2020 v Archiv

3.Pokus žádost o unban

Zdravím,

Bude to teď cca. měsíc od mého perma banu za využívání možnosti co nabízí SWRP, že při založení charakteru má člověk na kontě nějaké peníze. Já jsem to hloupě využíval tím způsobem, že peníze z nového charakteru si převáděl na hlavní charakter.

Bohužel to byla chyba, která mě stojí trvalý zákaz vstupu na SWRP. Těžce se vysvětluje mé jednání, teď zpětně si uvědomuji jaká to byla chyba a vidím ty následky. Ač jsem si byl vědom, že to je hrubé porušování pravidel, tak touha po tom si polepšit byla silnější. Ale uvědomil jsem si, že jsem narazil a že jsem udělal chybu a mohu slíbit, že znova se to opakovat nebude. Mrzí mě to, že jsem přišel o šanci si zahrát na serveru jako je Sideway, protože tu možnost co vedení dává hráčům jinde člověk nenajde. Už to budou 3 měsíce co jsme oživili Grove Street a stálo za tím poměrně dost práce a stále stojí. Já jakožto boss jsem měl a stále mám na starosti GSF a byl bych nerad kdybych se musel vzdát kvůli mé hlouposti o takovou spoustu práce. Hlavně mi je líto těch lidí, kterým se kvůli mé chybě změnilo RP teď to musím řídit na dálku přes Discord a mrzí mě, že si nemohu zahrát. Na SW jsem nahrál X hodin a jsem si jist, že aspoň trochu podobný server již nenajdu. Tu možnost vytvořit tolik skvělých RP momentů, třeba jedním z nich byly tunning srazy mi žádný jiný server ani komunita nenabídne. Byl to můj první prohřešek na SW a bohužel dopadl tímto způsobem. Vím jak je tento server silný a plně si uvědomuji, že ty možnosti, kterým hráčům dává ať už ze strany RP a nebo jen to co nabízí komunitě třeba, že si mohu zažádat již po druhé o unban a i když jsem zabanovaný hráč, tak mi

vedení odpoví na můj dotaz i když by nemuseli za to jim patří díky.

Byl bych strašně moc rád, kdybych dostal snížení trestu a měl jistotu, že budu mít ještě šanci se podívat na SW.

Předem děkuji za přečtení mé žádosti.

cauvole#9618

Komentáře

• Zdravím tě, @cauvole,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @cauvole,

využívání chyb, "bugů" či jiných nekalých způsobů udělujících ti výhodu nad ostatními hráči je hrubým porušením komunitních pravidel. V tvém případě došlo k mnohonásobnému porušení komunitních pravidel, kdy jsi své jednání opakoval.

Tvé odvolání může být přehodnoceno při dalším zveřejnění, ovšem doporučuji určitou dobu vyčkat. V aktuálním stádiu je tedy zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.