Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord: Ruskap#9610
Dobrý den, přibližně před 2-3 měsícema jsem dostal permanentní zákaz na váš server z důvodu lhání o věku u formuláře. Vím že to bylo odemně hodně špatné a v plném rozsahu si uvědomuji svojí chybu. Moc mě to mrzí že jsem vás chtěl takhlé podvést protože se mi hodně krát stalo že jsem to žkoušel, ale z mojím věkem mi to nepříjmuli. Myslel jsem si že je to tím věkem tak jsem tam napsal jiný a nedocházelo mi že to může být zepříčený ničím jiným. Vím že odemě to nebyl spravný krok lhát v přihlášce, moc bych se chtěl omluvit celému A-team za moje nevkusné chování a chtěl bych se ještě jednou omluvit vše kterým jsem lhal. Přeji krásný den Ruskap.
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zdravím tě, @ruskap666lamka,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @ruskap666lamka,
záměrné uvádění nepravdivých informací do oficiálního dokumentu portálu SidewayRP je akt který není možné tolerovat.
V aktuálním stádiu je odvolání zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP