Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

[SCHVÁLENO] Církev

EZ4domEZ4dom Člen
upraveno 19. July 2020 v Společnosti

Dobrý den, jmenuji se Dominik Stark a měl bych zájem o založení frakce církev. Církev by byla placená městem na výplaty. Zatím jsem sám kněz a postupně bych nabíral sestry a kněze. Název společnosti by byla White catolic company. 

Sídlo společnosti bude u hřbitova s kostelem. 

Dopad na RP bude mít, že budeme dělat pohřby s celým ceremoniálem, svatby, křtiny, bohoslužby které už jsou a zpovědi které také jsou.

Představoval by jsem si bankomat u kostela aby lidi mohli přispět dobrovolnou částkou na církev. Taky bránu kterou budou moct otevírat zaměstanci při vstupu ke kostelu. 

Rád by jsem touto cestou poprosil k vytvoření frakce církev.

Historie : Tommy White je 51 letý muž, který nemá děti ani manželku a celý svůj život zasvětil církvi a bohovi. Do města se přistěhoval nedávno a chtěl by tady spojit bílou a černošskou komunitu která by si byla rovna. Také chce uspořádavat pohřby, svatby apod. Postupně by se rozšiřovala k více lidem.

Poprosil bych k přidání do frakce i pohřební auto viz. tady

Zbraně Církve - Kříž a svěcená voda.

Mé DC jméno Vladimír Prcalista

Komentáře

• DzardajsDzardajs Management
    upraveno 19. July 2020

Zdravím tě,

Staff tým provedl evaluaci tvé žádosti a dospěl k závěru, že je žádost schválena ale pouze částečně. Kostel samozřejmě je již vámi využíván. O vozidlo si prosím požádejte v ticketu. Církev jako taková lze provozovat i bez frakčních záležitostí pokud jde opravdu o rozšíření RP.

V tuto chvíli tedy neplánujeme vytvářet frakční církev a provádět úpravy.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Dzardajs - Management SWRP

• Dobrý večer, s odpovědí nesouhlasím. Jak mam platit potom lidi které naberu k sobě aby mi pomáhali s pohřby a bohoslužbami? Každý chce nějaké peníze na auto popřípadě něco jinýho, sám nemám toho moc.. Sám to už nezvládám. Je to tak těžký udělat frakci určitě toto co chci zabere minimálně 1 hodinu.. Potom dostanu pohřebák já a když nebudu ve městě a někdo ho bude chtít vytáhnout tak mu to nepůjde. Proto prosím o přezkoumání ještě jednou.. Děkuji.

• Ten bankomat by nebyl taky zlý :) Hodně lidí se ptá a chtěli by aby mě mohli po bohoslužbě dát peníze nechcou je nosit u sebe.. :)

• z4r0vk4z4r0vk4 Člen
    upraveno 17. August 2020

Ahoj, když to čtu, tak bych také moc rád podpořil fakci círvke. Jako věřící bych se klidně i podílel na rozvoji frakce :) . Mohli by se konat i bohoslužby

• Ahoj zrovna dneska kněz dostal odemě CK. Moje postava. Bohoslužby byli ikdyz hodně povedené, kněz mě už nebavil. Můžeš zkusit stesti ty jako dalsi nastupce :) Budu ti držet palce. Vladimír Prcalista DC nick.

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.