Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
Žádost o unban Pokus .2 [Zamítnuto]
Jméno: Miky#5759
Délka banu: Permanentní
Důvod banu: Bugování peněz
Vyjádření:
Dne 13.06.2020 2:25 ráno, jsem obdržel Zpravu že jsem byl zabavovaný Permanentně Na SidewayRP serveru, za porušení pravidel - Bugování peněz . Nyní bych znovu požádal o zkrácení banu na 14 dni nebo měsíční podle vašeho uvážení . po dobu pul měsíce jsem přemýšlel o mam porušení pravidel , Sam sobě si říkám jěstly jsem to mně za potřeby a jěstly to mnělo vůbec smísil dělat . za svou chybu se omlouvám cele komunitě i celému staff team že jsem nebyl v tu dobu ukazkovym Hračem co respektuje pravidla SidewayRP Serveru.
Děkují za vaší praci kterou odvadítě Cele komunitě sideway , přeju vám hodně úspěchu vaši komunitě.
Miky
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zdravím tě, @Amadeus,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Amadeus,
využívání chyb, "bugů" či jiných nekalých způsobů udělujících ti výhodu nad ostatními hráči je hrubým porušením komunitních pravidel. V tvém případě došlo k mnohonásobnému porušení komunitních pravidel, kdy jsi své jednání opakoval.
V aktuálním stádiu je tedy zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP