Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Hyna-Unban [Zamítnuto]

Hyna123Hyna123 Člen
upraveno 13. July 2020 v Archiv

Hyna#3467 (discord) 

Zdravím vás SWRP Staffe . (celý A-T SWRP)

Dnes (5.7.2020) mi byl udělen ban za lhaní do přihlášky.

Moje první přihlášky byli odeslány s věkem 14 let a poslední na kterou mi to přijmuli bylo napsáno 15 let , jsem si vědom že jsem z nevýhodnil moc hráčů že jsem lhal do přihlášky což znamená že jsem vlastně lhal celému Staffu na SWRP . Sice jsem hrál na serveru jen krátkou dobu (asi 2 týdny) , ale server jsem si zamiloval vše bylo super miloval jsem komunitu a vše co se týkalo SWRP .

Bohužel jsem dostal ban za lhaní do té přihlášky . 

Žádám o UNBAN kvůli tomu že jsem se ze svojí chyby poučil a tahle moje chyba semnou půjde snad už na věky kvůli tomu že tahle věc mi "řekla" že lhaní má krátké nohy a na lež se vždy dojde.

Přihlášku s věkem 15 let , přihlášku s věkem "15 let" . Myslel jsem si že když pošlu přihlášku s věkem 15 let že budu mít větší šanci se dostat na váš server... ale dnes už vím že to byla blbost ... z mojí chyby jsem se moc ponaučil(jak už jsem psal), a již nikdy nebudu opakovat "NIKDE a NIKDY!" . 

Myslím si že člověk by měl dostat vždy druhou šanci a ta druhá šance má byt poslední aby se člověk nad sebou zamyslel co provedl a již nikdy to neopakoval !

Předem děkuji za zpětnou vazbu

s Pozdravem Hyna <3 . 

Komentáře

• Zdravím tě, @Hyna123,

záměrné uvádění nepravdivých informací do oficiálního dokumentu portálu SidewayRP je akt který není možné tolerovat.

V aktuálním stádiu je odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.