Žádost o Unban/Zkrácení Banu - BatystaXD#1617 [Zamítnuto]
Zdravím. Zhruba před 4-5 dny jsem u vás na serveru dostal permanentní ban a to z důvodu Lhaní do Formuláře a to konkrétně lhaní s věkem. Napsal jsem 1x do formuláře nepravdivý věk, a to 15 let. Do 1. formuláře jsem napsal věk 13, o den později jsem do druhého formuláře napsal věk 15, a to z důvodu toho, že mi skoro každý říkal, že osoby, kterým nebylo 15 let formuláře nepřijímáte, i když mi 2x Staff Team řekl, že osoby pod 15 let berou a že věkové omezení není, a taky z toho důvodu, že už jsem u vás měl dost dobře rozRPenou postavu v Bloods, a byl bych opravdu nerad, kdybych se tohoto RP musel vzdát kvůli mé blbosti. A tak jsem to tedy chtěl vyzkoušet, zda je pravda, že lidi pod 15 let neberete, tak jsem napsal úplně stejný formulář, jako ten, který jsem podal den před tím s mým reálným věkem (13), s tím, že jsem změnil věk ze 13ti na 15, a to už mi druhý den prošlo. V den, kdy mi formulář přijali došlo na Whitelist pohovor, který mi dělal Vesniczan. Vesniczan se mě zeptal, proč mám na těch formulářích jiný věk, důvody jsem mu předložil, a on mi řekl, že uvidí podle toho, jak si povedu u pohovoru. Pohovor jsem zvládl, Vesniczan mi řekl, že mi WL dá, i přes toto porušení komunitních pravidel, jelikož jsem si u pohovoru vedl dobře. Poté jsem normálně opět začal RPit, a myslel jsem, že to bude v pohodě, když si Vesniczan byl vědom toho, že jsem porušil komunitní pravidla a i přesto mě pustil. O týden později jsem byl zavolán do Staff Room na discordu a byl mi udělen permanentní ban.
Na Sidewayi RPím už zhruba 5 měsíců, a najít podobný server s tak skvělým RPčkem a tak skvělou komunitou a hlavně tak úžasným Staff Teamem je na CZ/SK nemožné. Nic, co mi nabízí Sideway, mi žádný jiný CZ/SK server nenabídne, a tím jsem si jistý. S Bloods jsem za těch pár měsíců, co s nimi RPím zažil plno skvělých momentů, RP akcí jako např. Drive-By, Tuning Srazy, Sprayování apod. A o to vážně kvůli mé blbosti nechci přijít, a taky proto bych byl vážně strašně moc rád za 2. šanci, i když v to moc nevěřím.
Tohoto činu/porušení komunitních pravidel velice lituji, a uvědomuji si své chyby/svého činu, a tímto jsem se ze své chyby plně poučil. Tímto bych se chtěl jak Staff Teamu, tak všem hráčům SWRP a celkově celému serveru srdečně omluvit za to, co jsem provedl, a přísahám, že pokud dostanu unban, nebo mi ban zkrátíte na dočasnou dobu, tak nic takového už nikdy neudělám, jelikož už vím, že se na takovéhle porušení vždy přijde a navíc jsem se z toho poučil. Přece jen jak se říká, "S poctivostí nejdál dojdeš". Váš server jsem si doslova zamiloval, ať už je to kvůli RPčku, nebo kvůli komunitě, nebo kvůli develeoperské stránce serveru, a nikde jinde už nikdy hrát nechci, to je taky jeden z důvodu, proč jsem udělal to, co jsem udělal. Každopádně se ještě jednou všem strašně moc omlouvám a přísahám, že nic takového už nikdy neudělám. Byl byl strašně moc rád za 2. šanci, a moc bych si toho vážil.
Děkuji za odpověď, BatystaXD#1617.
Komentáře
Zdravím tě, @BatystaXD,
záměrné uvádění nepravdivých informací do oficiálního dokumentu portálu SidewayRP je akt který není možné tolerovat.
V aktuálním stádiu je odvolání zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP