Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

SebySs241SebySs241 Člen
upraveno 14. July 2020 v Archiv

Jméno: SebySs<3.#7828

Délka banu: Permanentní

Důvod banu: Cheating

Vyjádření/Vysvětlení:

Zdravím, dne 10.7 jsem byl permanentně zabanován na portálu SWRP, vše bylo jen mou chybou, kterou si plně uvědomuji. Rád bych pověděl celkovou backstory, vše začalo když jsem se rozhodl jen tak ze srandy se přihlásit do soutěže o jeden z Lua executorů, zajímalo mě jak to bude fungovat, sehnal jsem si modmenu. Kamarád mě poprosil na jeho develop serveru, jestli bych mu pomohl s anticheatem. Injectnul jsem modmenu přes lua executor a šel na jeho server, givnul jsem si zbraň, vše vyzkoušel, dalo mi to ban (Na tom kamarádovém serveru.) Poté jsem musel jít AFK, odešel jsem od počítače a nechal zaplý FiveM, vrátil jsem se plus mínus po hodině a chtěl jsem jít na SWRP, zapomněl jsem, že mám injectnuto. Anticheat to rozpoznal a reagoval. Svou chybu si plně uvědomuji, nic jsem negivnul, nestopnul apod. Nemám to zapotřebí na serveru jako je SWRP, hrál jsem zde aktivně. Zkontrolujte logy ohledně toho jestli jsem něco udělal, jen to bylo injectnuté na pozadí, chyba je to jen má. Ačkoliv budu rád, pokud to bude v A-Teamu projednáno.

S pozdravem,

SebySs.

Komentáře

• Zdravím tě, @SebySs241,

využívání programů třetích stran je akt, který není možné tolerovat. Nejen že se jedná o zásah do samotného herního serveru, ale též o akt, kdy získáš jistou výhodu nad ostatními hráči.

V aktuálním stádiu je odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.