Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

berttbertt Člen
upraveno 14. July 2020 v Archiv

Dobrý den kamarádi,

Nemám velké očekávaní od této žádosti, každopádně byl mi udělen ban za "Reason: Chování neslučitelné s pravidly portálu SidewayRP. " , podle toho co jsem se ptal ostatních jsem zjistil že mám ban kvuli tomu že jsem údajně pomlouval někoho ze SWRP konkrétně Lucinku, problém je v tom že jsem na ní nikde veřejně nic neřekl a to že mám u vás perma ban je spíš jen to jak vaše Lucinka neví co má dělat tak banuje všechny kolem sebe, na vašem serveru hrát nechci, chci jen vysvětlit proč mám teda ban. :D

Jestli mi na to napíšeš "NO PROSTE SEŠ KOKOT A ZAVÍRAM TO TADY" Tak seš piča

Komentáře

• Zdravím tě, @bertt,

explicitní vyjadřování vůči ať už členům portálu, či portálu samotnému je hrubým porušením komunitních pravidel. Sám jistě víš, čeho všeho jsi se dopustil a též si tedy jistě uvědomuješ, že jsi vědomě a hrubě porušil komunitní pravidla portálu SidewayRP. Pro příště ti doporučuji se zamyslet nad plánovanými akty, neb mohou vést k podobným postihům.

V tomto případě je odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.