Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban #3 [Zamítnuto]

RapptaRappta Člen
upraveno 14. July 2020 v Archiv

JménoRappta#9862

Délka banu: Permanentní

Důvod banu: Bugování peněz

Vyjádření:

Dobrý den

Již to bude měsíc od udělení mého permanentního banu zde na swrp z důvodu bugování peněz. Tento bug jsem zahlédl na streamu od Shikara který jsem pak následně ze zvědavosti šel vyzkoušet s 10 000,- a následně po vyzkoušení, že tento bug funguje jsem přestal a odešel. Je mi neskutečně líto chyby které jsem se před měsícem dopustil a mrzí mě, že jsem se tenkrát v dané situaci nezachoval tak jak by jsem měl. Svoji chybu si uvědomuji a mrzí mě jelikož jsem touto svojí chybou přišel o zážitky který jsem na žádném jiném RP serveru nezažil a zažít ani nejde, s kvalitním RP, komunitou a a-teamem. Tímto by jsem se chtěl omluvit za své chování které vedlo k permanentnímu banu a říct, že jsem se z této chyby ponaučil a nikdy tuto chybu nebudu opakovat a zachovám se příště tak jak by se měl zachovat každý správný hráč při nalezení bugu. 

Byl by jsem rád kdyby byla možnost můj permanentní ban zkrátit nebo zrušit a mít šanci si znovu zahrát na swrp. Moc děkuji za přečtení a děkuji za vaše uvážení nad zkrácením nebo zrušením banu.

S přáním příjemnýho dne

Rappta

Komentáře

• Zdravím tě, @Rappta,

zneužívání chyb či bugů hry je hrubým porušení komunitních pravidel. V tvém případě k takovému porušení bohužel došlo. Doporučuji ti podat si následující odvolání nejdříve po měsíci od uzavření tohoto, kdy na něj může být již pohlíženo odlišným způsobem.

V tomto případě je odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.