Žádost o unban #3 [Zamítnuto]
Jméno: Rappta#9862
Délka banu: Permanentní
Důvod banu: Bugování peněz
Vyjádření:
Dobrý den
Již to bude měsíc od udělení mého permanentního banu zde na swrp z důvodu bugování peněz. Tento bug jsem zahlédl na streamu od Shikara který jsem pak následně ze zvědavosti šel vyzkoušet s 10 000,- a následně po vyzkoušení, že tento bug funguje jsem přestal a odešel. Je mi neskutečně líto chyby které jsem se před měsícem dopustil a mrzí mě, že jsem se tenkrát v dané situaci nezachoval tak jak by jsem měl. Svoji chybu si uvědomuji a mrzí mě jelikož jsem touto svojí chybou přišel o zážitky který jsem na žádném jiném RP serveru nezažil a zažít ani nejde, s kvalitním RP, komunitou a a-teamem. Tímto by jsem se chtěl omluvit za své chování které vedlo k permanentnímu banu a říct, že jsem se z této chyby ponaučil a nikdy tuto chybu nebudu opakovat a zachovám se příště tak jak by se měl zachovat každý správný hráč při nalezení bugu.
Byl by jsem rád kdyby byla možnost můj permanentní ban zkrátit nebo zrušit a mít šanci si znovu zahrát na swrp. Moc děkuji za přečtení a děkuji za vaše uvážení nad zkrácením nebo zrušením banu.
S přáním příjemnýho dne
Rappta
Komentáře
Zdravím tě, @Rappta,
zneužívání chyb či bugů hry je hrubým porušení komunitních pravidel. V tvém případě k takovému porušení bohužel došlo. Doporučuji ti podat si následující odvolání nejdříve po měsíci od uzavření tohoto, kdy na něj může být již pohlíženo odlišným způsobem.
V tomto případě je odvolání zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP