Žádost o unban [Zamítnuto]
4.Pokus žádost o unban na SW
Zdravím, od mého perma banu uběhl měsíc a půl. Toto je již 4.pokus žádosti a při poslední odpovědi od FinalS. mě potěšil svoji odpovědí ,,Tvé odvolání může být přehodnoceno při dalším zveřejnění, ovšem doporučuji určitou dobu vyčkat,,. Usoudil jsem z toho, že bude ideální počkat zhruba aspoň 2 týdny od mé poslední žádosti, tak jsem taky tak učinil. I po takové době stále lituji svého jednání, když jsem převáděl z postav peníze na postavu. Člověk se chybami učí a už vím, že bych to nikdy nezopakoval, když vidím jaké to má následky. Proč jsem, tak činil, upřímně na to se hledá těžko důvod prostě jsem hrubě porušoval pravidla a jsem si toho vědom. Měsíc a půl je dlouhá doba a chci se omluvit za mé jednání. Byl to můj první prohřešek na SW a bohužel dopadl permou.
Jelikož jsem byl boss GSF a měl jsem na starosti fungování ať už IC, tak i OOC, kdy jsem se staral o nabírání členů a Discord. Kvůli mému banu přišlo mnoho lidí o RP, protože jsem měl kontakty a mnoho naplánovaných akcí. Chtěl bych se opět vrátit a těm lidem to vrátit a tím se i omluvit. Vím jak komunita SW a nebo již samotný server a jeho fungování a organizace je skvělá a nerad bych přišel o šanci si tu znova zahrát. Mnoho přátel RPí na SW a bohužel jsem přišel o tu možnost s RP užít s nimi. Co se týče GSF, tak zatím stálo poměrně dost práce sehnat lidi, kteří by opět začali RPit Grove.
Nerad bych přišel o možnost si zahrát na serveru, který mi nabízí tolik možností utvořit RP. A navíc člověk může v poklidu hrát, protože optimalizace SW na CZ/SK scéně je bezkonkurenční. Za dobu co RPím, tak právě tady jsem zažil to nejkvalitnější RP. Mohu slíbit, že už nikdy bych nezopakoval své chování. A chci se i rovnou omluvit za mé jednání vůči vedení Sidewaye. Bylo to nefér vůči ostatním hráčům a především vůči již zmiňovanému vedení, které se stará o chod serveru.
Budu vděčný, když dostanu 2. šanci si zahrát na Sideway a budu moct opět zažít RP na úrovni.
Předem děkuji za vyřešení a čas, který mé žádosti již po 4. dává FinalS.
S omluvou a přáním pěkného dne.
cauvole#9618
Komentáře
Zdravím tě, @cauvole,
jak jistě již víš, zneužívání chyb či bugů hry je hrubým porušení komunitních pravidel. V tvém případě k takovému porušení bohužel došlo a to opakovaně. Doporučuji ti podat si následující odvolání nejdříve po měsíci od uzavření tohoto, kdy na něj může být již pohlíženo odlišným způsobem. Zároveň, jedná se o permanentní suspendaci, nikoliv měsíční.
V tomto případě je odvolání zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP