Žádost o zkrácení banu - belthar1 [Zamítnuto]
Zdravím management a staff tým,
dne 1.7.2020 mi byl odepřen přístup na portál swrp.cz za porušení ,,Terms of Services'' stránky twitch.tv a taktéž za podněcování nacismu. Chtěl bych tedy touto cestou požádat staff a management tým o zkrácení banu. Jak jsem již řekl v live staff supportu... Jsem si vědom této chyby a naprosto s odepřením přístupu souhlasím. Vzhledem k tomu, že už skoro uběhla polovina z mého banu, chtěl bych si zažádat o zkrácení banu.
Za tuto dobu jsem si uvědomil, že toto mé chování ve hře bylo neodpustitelné toto se již v životě nestane.
Chtěl bych se i touto cestou omluvit všem těm, co jsem zkazil zážitek z RP a na svém RP budu pracovat tak, aby bylo dokonalé a taková nepříjemnost se už neobjevila.
Přeji krásný zbytek dne a děkuji za kladné vyřízení žádosti,
belthar1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
,,Chybovat je lidské, ale odpouštět je božské.''
Komentáře
Zdravím tě, @belthar1,
vzhledem k tomu, že portál SidewayRP dbá na dodržování nejen Terms of Service platformy Twitch.tv, ale i ostatních, tak zde není možnost verdikt upravit. Co se týče tvého druhého provinění, jistě víš, že podněcování k nacismu je hrubým porušením našich komunitních pravidel.
V tomto případě je odvolání zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP