Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žiadosť o Unban :) :3 [Zamítnuto]

NikTendoNikTendo Člen
upraveno 14. July 2020 v Archiv

zdravím vás vo spolok už je to pol roka čo mám ban na discord od michalpk prepáč moc sa vám ospravedlňujem čo som vám poslal do Súkromnej Správy tú povzvánku strašne ma to mrzí prosím vás prosím o unban :( už žiadam 4-krát dajte mi šancu prosím

Meno Zabanovaného na discorde Takopisk#2056

Kvôli čomu si žiadam o unban = na servery mám starých známych s ktorými som už rok a pol neerpil a chcel by som si vychutnať váš server a vašé RP ktoré tam tvoríte lebo je to absolutná bomba a dačo sa priučiť

Mám 16 rokov na FiveM mám nahratých 1600hodín , prestriedal som X známych serverov kvôli RP som si vedommý že som spravil chybu ktorá ma moc mrzí lebo momentalne nemám kde erpiť a skoro každý server je KOS,NonRPdriving,Injures a váš taký neni tak preto si žiadam o unban a zahrať si na vašom servery

Komentáře

• Zdravím tě, @NikTendo,

rozesílání nevyžádané reklamy ať už do soukromé zprávy či do veřejného kanálu je hrubým porušením komunitních pravidel. Sám si tohoto aktu jsi jistě vědom, proto ti doporučuji vzít si z něj pro příště ponaučení.

V tomto případě je odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.