Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban / lacomajsner [Zamítnuto]

lacomaisterlacomaister Člen
upraveno 21. July 2020 v Archiv

Jménolacomajsner

Délka banu: Měsíc

Důvod banu: NVL,NonRPinjuries

Zdravím všechny

1.7 jsem dostal ban kdy jsem společně s Gumou udělal totální kokotinu z důvodu NVL a NonRPinjuries. Byli jsme tak nahypený a udělali jsme z toho docela trash a chápu ban. Tento ban z stejného pravidla už mám podruhý a budu se snažit, abych další ban nedostal. Taky žádám o unban z důvodu, že se dějou v našem gangu věci, který by se beze mě nestávali. Mám ještě ban 11 dní, ale i těch 11 dní je docela hodně a co nejraději bych byl na SW, abych mohl opět RPit a dát všechno do kupy. Svojí chybu si uvědomuji a budu se snažit, abych ban už nedostal. Tímto bych se chtěl omluvit lidem, který naše RP ovlivnilo a doufám, že mi budete věřit už se to nestane.

S pozdravem

lacomajsner

Komentáře

• DzardajsDzardajs Management

Zdravím tě,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Dzardajs - Management SWRP

• Zdravím tě, @lacomaister,

během tvého působení na portálu SidewayRP ti bylo uděleno nespočet trestů. Bohužel jsi se ani z jednoho zatím nepoučil natolik, aby jsi ctil pravidla a zásady portálu SidewayRP. Tento postih je právoplatný a jeho délka je přímo úměrná tvému pochybení v závislosti na tvém rejstříku.

Z těchto důvodů je tvé odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.