Žádost o unban #2 [Schváleno]
Zdravím, SideWayRP Admin-Team, chtěl bych mluvit o mém banu,když jsem psal na forum moje žádost byla smazaná, psal jsem tam že si banu nejsem vědom ale i tak mi Managment napsal že banu jsem si vědom tak nechápu, poprosil bych tedy o unban. Vím jste veliký server a jeden hráč je pro vás nic, ale mě by jste udělali obrovskej úsměv na tváři, ban jsem dostal kvůli reklamě. Nejsem si vědom ze bych někomu posílal reklamu nebo posílal na server přímo, neměl jsem WL a rád bych RPil někde kde bych byl fakt spokojen. Umím RPit velice dobře hrál jsem i na nejvyšších serverech proto vás moc prosím o unban a děkuji za váš čas můj discord je Dee#7872 Děkuji eště jednou.
Proč bych měl dostat unban: Myslím si že jsem velice dobrý RP hráč a rád bych se přidal do super komunity která je na Sidewayi. Proto prosím o udělení unbanu, vím že reklama je přísně zakázaná ale já si opravdu nejsem vědom že bych někomu reklamu poslal.
Moc prosím Managment serveru SideWayRP aby mi odpustili chybu kterou jsem udělal i když si jí nejsem vědom, moc vás prosím.
@Dee Děkuji za váš čas.
Komentáře
Zdravím tě, @Dee,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Dee,
po evaluaci tvé žádosti jsem došel k závěru, že ti bude tvé odvolání schváleno. Pro příště ti doporučuji držet se pravidel a zásad portálu SidewayRP, aby nedošlo k podobné události.
Připojit se na Discord server můžeš pomocí odkazu přiloženého níže.
Join the SIDEWAYRP Discord Server!
https://discord.gg/swrpDěkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP