Žádost o unban [Zamítnuto]
Jméno: 𝒪𝓇𝑒𝑜#2131
Délka banu: Permanentní
Důvod banu: Obcházení banu
Datum udělení: 7.7.2020 v 0:22 ráno
Zdravím,
rád bych vás požádal o znovu přezkoumání/zkrácení mého banu. Ban mi byl udělen, jelikož můj bratr, který se mnou již nebydlí, má na svém účtu aktivní ban za bugování peněz. Kvůli tomuto jsem se já sám nemohl připojit na Discord SWRP. Jelikož Discord banuje IP adresy, tak jeho přihlášení se na svůj Discordu u mě doma mělo za následek přesun banu i na mojí IP adresu. Tuto záležitost jsem již řešil s Administrátorem Dzardajs(Jarda)#1053, který mi s tímto problémem pomohl a již byl o věci banu osoby mne blízké informován.
V pondělí, 6.7.2020, byl můj bratr u mě doma na návštěvě, a jelikož má na svém Steamu více her, tak se připojil skrze můj počítač na jeho Steam a aktivoval mi family sharing her. Po jeho odjezdu jsem se večer pokusil připojit na server SWRP, avšak jsem se zapomněl odhlásit z jeho Steamu a připojoval jsem se do hry skrze jeho Steam účet. Bylo mi oznámeno, že mi byl udělen permanentní ban. Jako první jsem zavolal bratrovi, abych zjistil, jestli za to nemohlo to, že se přihlásil na jeho Steam na mém počítači. Poté jsem zjistil, že jsem ještě byl na jeho Steamu, a tudíž mi to tuto zprávu zobrazilo. Netušil jsem, že to bude mít nějaké další následky, tak jsem se připojil na svůj Steam a zkusil se připojit na server SWRP. Vše fungovalo jako obvykle, avšak asi po 3 hodinách mě to vyhodilo ze hry. Myslel jsem si, že mi asi spadla hra, ale ne. Po pokusu o znovu připojení mi bylo oznámeno, že mi byl udělen ban.
Jako první věc jsem se pokusil kontaktovat A-Team, abych mohl problém řešit co nejdříve. Posléze mi ale došlo, že asi nebude nejlepší volba spamovat Administrátory, a tak jsem se pokusil si požádat zde na fóru, ale nefungoval ověřovací email. Tudíž jsem opět kontaktoval Dzardajse o mém problému. Po nějaké době mě informoval, že ban mi byl udělen, kvůli podezřelé aktivitě a ověřovací emaily zprovoznil. Po nějakém vysvětlovaní mi oznámil, zdali se to opravdu stalo takto, tak stejně je to moje fatální chyba, jelikož si za svůj účet zodpovídám sám.
Tudíž proč si myslím, že mám možnost o zkrácení banu. Ban mi byl udělen systémem, který detekoval pokus o přihlášení skrze Steam zabanovaného uživatele. Sám si myslím, že by každý měl být souzen a hodnocen za svoje činy, a ne za činy jeho blízkých či přátel. A jelikož jsem se já sám žádného vážnějšího prohřešku nedopustil, tak si myslím, že mám šanci o zkrácení banu potažmo úplné zrušení banu. Zcela si uvědomuji, že to byla moje chyba, a ne chyba z vaší strany, ale pokud se nic nestalo a nedošlo k žádnému porušení, doufám, že mám šanci se ještě na váš server vrátit. Zcela akceptuji vaše rozhodnutí, zdali bude pro mne pozitivní, nebo ne. Jsem ochoten být potrestán za to, že jsem byl přihlášen na jeho Steam účtu, ale nechci být trestán za jeho chyby.
Jsem schopen vám doložit důkazy jako jsou screeny hovorů, zpráv a jsem i ochoten se sejít s někým a doložit vám skrze doklady naši příbuznost i bydliště. Jsme dvě osoby ale jsme trestáni jako jeden.
Předem děkuji za váš čas a ochotu.
S pozdravem,
Oreo
Komentáře
Zdravím tě, @Oreo,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Oreo,
po evaluaci tvé žádosti jsem dospěl k závěru, že se nejedná o chybu na naší straně. Obcházení jakéhokoliv postihu je velmi hrubým porušení pravidel a zásad portálu SidewayRP. Zároveň, za svůj účet je zodpovědný každý sám.
Odvolání je tedy zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP