Hyna- Žádost o Unban / Žádost o zkracení banu #2 [Zamítnuto]
Žádost o unban #2
Žadatel : Hyna#3467
Důvod banu : Lhaní do přihlášky (věk)
Zdrávím celou komunitu + staff SWRP.
Asi 5.7 jsem dostal ban na portálu SWRP za lhaní do přihlášky...
Do formuláře jsem psal svůj realný věk 14 .
Věk 14 jsem uvedl do přihlášky asi 3x , ale potom jakmile mi moje "přihlášky" byli zamítnuty tak jsem napsal 15 což byla obrovský chyba které lituji ...
Přemýšlel jsem nad svojí chybou dost dlouho a plně si ji uvědomiji.
Myslím si že věk není až tak důležitý , ale lhát se nemá to si uvědomuji ...
Strašně bych si ještě rád někdy a abych měl zase tu čest si zahrát na Portálu SWRP .
Lituju mé chyby a myslím si že bych mohl/měl dostat druhou šanci protože chybovat je lidské a lidi se ze svých chyb poučí a když ne měli by se nad sebou zamyslet ...
Chápu že jsem porušil "hrubě" pravidla portálu SWRP , ale prosím moc vás prosím o unban chci dokázat to že jsem se změnil a že jsem si chybu uvědomil a lituju jí .
Proto žádám o unban a ještě jednou moc prosím člověka co bude řešit moji žádost ať je to FinalSequence nebo kdokoliv jiný prosím moc dejte mi tu šanci vám dokázat že jsem se změnil .
Předem děkuji za případnou zpětnou vazbu
Komentáře
Zdravím tě, @Hyna123,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Hyna123,
je mi líto, ovšem záměrné uvádění nepravdivých informací do oficiálních dokumentů portálu SidewayRP je hrubým porušením oficiálních pravidel a zásad. Pro příště ti doporučuji uvádět pouze pravdivé informace.
Z tohoto důvodu je odvolání zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP