Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Hyna- Žádost o Unban / Žádost o zkracení banu #2 [Zamítnuto]

Hyna123Hyna123 Člen
upraveno 27. July 2020 v Archiv

Žádost o unban #2

Žadatel : Hyna#3467

Důvod banu : Lhaní do přihlášky (věk) 

Zdrávím celou komunitu + staff SWRP. 

Asi 5.7 jsem dostal ban na portálu SWRP za lhaní do přihlášky...

Do formuláře jsem psal svůj realný věk 14 .

Věk 14 jsem uvedl do přihlášky asi 3x , ale potom jakmile mi moje "přihlášky" byli zamítnuty tak jsem napsal 15 což byla obrovský chyba které lituji ... 

Přemýšlel jsem nad svojí chybou dost dlouho a plně si ji uvědomiji.

Myslím si že věk není až tak důležitý , ale lhát se nemá to si uvědomuji ...

Strašně bych si ještě rád někdy a abych měl zase tu čest si zahrát na Portálu SWRP .

Lituju mé chyby a myslím si že bych mohl/měl dostat druhou šanci protože chybovat je lidské a lidi se ze svých chyb poučí a když ne měli by se nad sebou zamyslet ... 

Chápu že jsem porušil "hrubě" pravidla portálu SWRP , ale prosím moc vás prosím o unban chci dokázat to že jsem se změnil a že jsem si chybu uvědomil a lituju jí .

Proto žádám o unban a ještě jednou moc prosím člověka co bude řešit moji žádost ať je to FinalSequence nebo kdokoliv jiný prosím moc dejte mi tu šanci vám dokázat že jsem se změnil . 

Předem děkuji za případnou zpětnou vazbu 

Komentáře

• Zdravím tě, @Hyna123,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Hyna123,

je mi líto, ovšem záměrné uvádění nepravdivých informací do oficiálních dokumentů portálu SidewayRP je hrubým porušením oficiálních pravidel a zásad. Pro příště ti doporučuji uvádět pouze pravdivé informace.

Z tohoto důvodu je odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.