Žádost o unban. [Zamítnuto]

Délka banu: Permanentní.
Důvod banu: Obcházení banu.
Datum udělení: Není známo.
Discord: Kěták#7296
Zdravím, byl mi udělen ban před nějakou dobou, řekněme tak 2 měsíce, ban mi byl udělen z důvodu reklamy, ihned jsem to začal řešit s A-teamem že je to nedorozumění, nedorozumění to bylo v tom že okolo 12:00 večer jsem pozval pár kamarádu na náš DC kde jsme se měly dohodnout jakou hru by jsme hráli, ale pozval jsem všechny na mobile no a jak jsem rychle klikal na tlačítko "pozvat" tak jsem omylem pozval SWRP. Řešil jsem to plus mínus 1 týden a přestalo mě to bavit, mezi tím jsem hrál na dalších spoustu serverech ale ani jeden nebyl tak dobrý jako tady SWRP, tak jsem se rozhodl že to už řešit nebudu ale zkusím to obejít, ano obešel jsem to a následně jsem dostal ban za obcházení banu, vím byla to moje hloupost ale nemohl jsem jinak, žádný Admin nebo člen projektu mi nevyhověl i přesto že to byla malinká chyba kterou jsem udělal omylem, v tu dobu jsem byl v Bratvě. I když si to nezasloužím kvůli mému rozhodnutí abych obešel ban, tak vás žádám aby jste mi ho udělili, po čase jsem si uvědomil že nikde jinde jako na SWRP si neužiji lepší RP. Chci se omluvit také že jsem to učinil takovým to způsobem, je to hra která mě baví a chci tu hru hrát kde to má smysl a není tam žádné FailRP. Nevím jak to bude teď probíhat ale slibuji že když dostanu unban tak si toho budu vážit a budu se snažit aby jsem kvalitu RP ještě zvedal a zvedal. Bohužel 22.7.2020 okolo 17:00 mi byl odcizen můj účet (discord). Teď mám účet s názvem Kěták#7296, nevím jak ale připojil jsem se za tento účet na váš DC serveru, je to možné kvůli mému přestěhování a jinému internetu.
Ban mám udělen na Discordu i na serveru.
Komentáře
Zdravím tě, @BenjaminPissokrd,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @BenjaminPissokrd,
obcházení jakéhokoliv postihu je hrubým porušením pravidel a zásad portálu SidewayRP. Takové chování bohužel není možné tolerovat.
Z tohoto důvodu je odvolání zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP