Žádost o unban [Zamítnuto]
Jméno : Gnom#6900
Délka banu : 14 dní (do 2.8.2020)
Důvod banu : Peníze z charakteru na charakter.
Zdravím..
Dne 19.7.2020 mi byl udělen ban z důvodu že jsem si přehodil peníze z charakter na druhý charakter. Přehodil jsem si 1500$ z mrtvého characteru za který jsem si dal ck ,na druhý character. Předem bych se chtěl omluvit že jsem se vůbec tohoto prohřešku a porušení pravidel dopustil.. Peníze jsem si přehodil z důvodu že jsem si na té postavě dal ck a zapomněl jsem veškeré peníze předat mému IC otcovi, dne 19.4. jsem chtěl character smazat. Pár dní před tímto incidentem jsem zaerpil že veškerý majetek a peníze půjdou rodině . A jediný kdo byl v IC za ten char byl můj otec,který v tu dobu zrovna nerpil tak jsem si to přehodil na jiný charakter a že mu to dám potom hned jak přijde. Jak jsem si to přehodil,peníze jsem nijak nevyužil,uvědomuji si zpětně že jsem tím mohl pokazit ekonomiku jak sobě,ostatním rp hráčům a hlavně samotnému serveru.. Mrzí mě že jsem situaci nevyřešil jinak a zvolil jsem způsob za který jsem byl potrestaný a pořád jsem.. Jak jsem si přehodil peníze tak jsem vypínal hru protože jsem musel jít na výcvik se psem a večer když jsem přijel tak už jsem měl zprávu od Staff týmu at se dostavím do life staffu a podám vysvětlení. Po řešení mi byla odebrána role civilista a udělen ban na 14 dní. Je mi líto mého činu ,ale nechtěl jsem s penězmi jakkoliv manipulovat nebo je jakkoliv bugovat či za ně něco kupovat... Peníze na charakteru nějaké mám a vážně jsem nechtěl si přehodit 1500 $ ,abych za ně něco nakoupil či podobně.. Vážně to mělo být dané mé pozůstalé rodině a nebylo v mém záměru jakkoliv poškodit ekonomiku serveru.. Vše jsem to chtěl jenom dát svému rodinnému pozůstalému.. Postupem času si uvědomuji že jsem to měl zaerpit a vykonat jinak. Z chyby jsem se poučil a příště počkám až se kamarád napojí a dám to radši jemu.. V mém záměru ještě jednou nebylo jakkoliv peníze použít... Bohužel jsem to nestihl předat kamarádovi. Nehraji roleplay na majetek a peníze.. šlo tam pouze o to to předat IC otcovi tak jak to bylo zaerpené ze začátku...
Kdybych mohl vrátit čas zaerpil bych to úplně jinak.. Tak jak špatně jsem to udělal jsem si uvědomil až v chvíli kdy mi byla odebrána role civilista a já si uvědomil následky . Měl jsem počkat na kamaráda až se napojí a dát to rovnou jemu.. Neměl jsem ani myšlenku na to že bych si ty peníze nechal... Chci hrát férově tak jako hrají ostatní a nepotřebuji si dokazovat že mám více peněz či majetku... Z chyby jsem se ponaučil ... Jsem s prominutím vůl za to jak jsem tohle předání peněz chtěl provést.. Této chyby lituji a už jí nikdy neudělám a ponaučím se z ní.. vlastně už ponaučil... SWRP je nejlepší server na kterém jsem kdy hrál a mrzí mě že jsem udělal tuhle amatérskou chybu a proto bych chtěl požádat o zkrácení banu či o unban .. Po dobu těchto 4 dní když nemám přístup na server jsem přemýšlel nad dějem postavy nebo celkové rp pro kluky v gangu.. Chtěl bych ještě jednou poprosit o unban,jsem jeden z vyšších postavený v gangu (Ballas) a od mého rp se klukům rozhodně ovlivnuje RP a byl bych strašně štastný kdybych mohl být u ,,znovuzrození,, gangu .. Přišli nový kluci ačkoliv je zde boss tak sám nedokáže udržet tolik kluku ,aby se chovali tak jak mají a konali tak jak mají.. Strašně moc bych byl rád kdyby mohl pomoc zase vést gang jako jsem ho vedl do ted do udělení mého banu. Chybu si uvědomuji a mrzí mě že nemůžu rpit ted s klukama začátky ,které vždy jsou a byli nejtěžší.. Mrzí mě že mojí chybou a úplně stupidní kravinou ovlivnuji rp i jiným tím že jsem udělal kravinu. Je hodně věcí ,které musíme klukům ještě vysvětlit IC... Ve dvou se to táhne lépe než samotnému bossovi.. Této chyby moc lituji ačkoliv jsem neměl ani šanci ten den peníze předat kamarádovi ,kterému peníze měli jít... Mockrát bych se chtěl omluvit celému Staff Teamu za to jakou chybu jsem udělal a lituji toho a že jsem tím mohl narušit ekonomiku serveru... a ostatním hráčům že jsem tímto činem mohl ovlivnit jejich či moje rp. Ještě jednou peníze jsem neměl v úmyslu jakkoliv použít ... A ani jsem neměl šanci je předat správnému člověku.. Samozřejmě vím že tohle že jsem to nestihl neomlouvá a měl jsem to udělat až bude kamarád na serveru a vůbec si nedávat peníze z characteru na character... Prohřešku kterého jsem se dopustil moc lituji a už nikdy se nebude opakovat. Je to amatérská chyba a chtěl bych Vás slušně poprosit zda by šlo s výši trestu něco dělat či unban.. Po případně mohu zda by jste chtěli ještě podat vysvětlení v Life staffu.. Děkuji předem za přečtení žádosti a za odpověd.. Děkuji .. Gnom.
Komentáře
Zdravím tě, @Gnom6900,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Gnom6900,
zneužívání chyb hry, či využívání podvodných mechanik je v rozporu s pravidly a zásadami portálu SidewayRP. Postih, kt. ti byl udělen je adekvátní k tvému prohřešku.
Odvolání je tedy zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP