Žádost o zkrácení banu. [Zamítnuto]
Jméno zabanované postavy: Eric Fox/Enrico Bellucci
Jméno zabanovaného: Erik#3410
Důvod zabanovaného: Mixování peněz.
Den kdy mi ban byl udělen: 17.7.2020
Ban byl udělen do: 31.7.2020
Proč jsem byl zabanován: Byl jsem zabanován za porušení pravidel SWRP - Jednalo se o mixování peněz(resp. Přendání peněz z postavy na postavu.(částka 2000USD).
Cíl tohodle formuláře: Žádám o zkrácení zbývajícího trestu.
Zdravím,Milý admin teame.
Rád bych začel tím že bych se chtěl omluvit za porušení pravidel serveru SWRP. Taktéž bych teda rád popsal situaci jednalo se o den 16.7.2020 v 20.00 večer, kdy jsem porušil přesně pravidlo - mixování peněz, jednalo se o částku 2000USD kdy jsem si z jedné postavy přendal peníze na druhou postavu, jednalo se o první porušení pravidel z mé strany a taktéž o první potestrání. Skrz tuto žádost by jsem rád požádal o zkrácení zbyvající počtu dnů v banu(Momentálně zbývá 7dní.) Šlo o situaci kdy jsem nutně potřeboval peníze na druhé postavě a bohužel mě napadla taková blbost si tyto peníze přendat z jedné postavy na druhou, naprosto chápu zabanování resp. potrestání a to 14 denním banem, s banem souhlasím, každopádně rád by jsem se vrátil k RPení na portálu SWRP, a rád by jsem se vrátil ke komunitě co na SWRP je. Svojí chybu jsem si uvědomil už pár minut po jejím provedení bohužel jsem neměl jak tuto chybu vrátit a byla to blbost že mě to vůbec napadlo. Svojí chybu jsem si uvědomil a velice mě to mrzí,taktéž jsem si jist že už nejdojde k dalšímu porušení pravidel z mé strany v budoucnu a znovu by jsem se rád omluvil. Chybu si uvědomuji a lituji jí taktéž jsem se plně poučil z této chyby a už jí nebudu opakovat.
Děkuju předem za vaší odpověd,a za váš čas.
S přáním hezkého dne.
Komentáře
Zdravím tě, @Erik,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Erik,
zneužívání chyb hry, či využívání podvodných mechanik je v rozporu s pravidly a zásadami portálu SidewayRP. Postih, kt. ti byl udělen je adekvátní k tvému prohřešku.
Odvolání je tedy zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP