Žádost o zkrácení suspendace [Zamítnuto]
Jméno zabanované postavy: Andrew King
Jméno zabanovaného: Ricky#6095
Důvod zabanovaného: Metagaming
Den kdy mi ban byl udělen: 14.7.2020
Ban byl udělen do: 14.8.2020
Proč jsem byl zabanován: Byl jsem zabanován za Metagaming konkrétně sdělení informace kterou jsem věděl jen OOC
Cíl tohodle formuláře: Žádám o zkrácení zbývajícího trestu.
Zdravím,Milý admin teame.
Rád bych začal tím o co se vlastně jednalo a za co přesněji jsem daný ban dostal. Jde o to že jsem jako i více lidí věděl jistou OOC informaci a bohužel nedopatřením jsem tuto informaci vypustil do IC světa pravděpodobně zaseknuté nebo omylem zmáčknuté klávesy push to talk ve hře. Jelikož jsem tuto informaci sděloval pouze na Discordu tak jsem v tom neviděl problém ale bohužel občas se chyba stane a já jsem si svého prohřešku plně vědom. Rád bych se tímto chtěl omluvit ne jen vám ale i celému portálu SWRP za zkažení RP a rad bych se popřípadě pokud bude tato žádost schválena pokusil tuto chybu napravit i když vím že to tak snadno nepůjde jelikož se informace začali šířit IC. Kdybych tušil jaký taková malinká chybička může mít dopad pravděpodobně bych tuto informaci nikde nesděloval a když už jsme u toho co to bylo za informaci jednalo se o tajnou skrýš v lednici ve vile která patří rusům. Chtěl bych vás požádat o shovívavost při řešení této žádost a chtěl bych slíbit že do příště si budu na tyto věci dávat pozor a že se tato situace nebude opakovat .
Děkuji předem za váš čas.
S přáním hezkého dne.
RIcky
Komentáře
Zdravím tě, @Ricky,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Ricky,
během hraní na herním serveru portálu SidewayRP je doporučené odpojení všech ostatních komunikačních programů právě proto, aby nedocházelo k podobným incidentům. Bohužel, za tento postih není možné schválit odvolání.
Odvolání je tedy zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP