Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Drobovičák - Žádost u Unban [Schváleno]

DrobovicakDrobovicak Člen
upraveno 27. July 2020 v Archiv

Dobrý den, zdravím všechny členy Admin teamu a další kdo si to bude číst. Abych toto téma nějak začal..

Byl jsem hráč portálu Sideway, byl jsem hrozně moc spokojený tak asi jako jsou teď ostatní hráči toho portálu.Buď mi to dochází až teď jakou to má cenu být součástí tohoto portálu nebo takové jedné velké rodinny.Abych přešel k tématu..

Byl mi udělen ban na 14 dní kvůli jedné věci.. (Switch věci z charu na char). Pochopil sem to a souhlasil sem s tímto trestem.Šel sem podat další přihlášku po uplynutí tohoto času.Přihlášku sem úspěšně zvládl a čekal mě už jen pohovor. Jenže než jsem se dostal k pohovoru, tak mě jeden člen admin teamů zavolal do life staffu a vyřešil jeden problém..Problém byl takový, že sem posílal přihlášku ve které byl vždy jiný věk (16-18)..Plně sem si vědom své chyby a hrozně moc bych rád napravil svojí chybu.. Vím, neumím se rozepsat, ale snad to pochopíte..

Děkuji moc za váš čas

Drobo - Pipipoupou

Love u❤️

Komentáře

Tato diskuze je zavřená.