Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Tucnak - Žádost o přezkoumání situace (Unban) [Zamítnuto]

TucnakTucnak Člen
upraveno 27. July 2020 v Archiv

Vážená komunito, ale především vážení členové staff teamu

Těmito větami, které zde hodlám sepsat, bych chtěl vyjádřit svůj smutek, chybu ale hlavně bych chtěl poprosit o přezkoumání situace ohledně udělení permanentního odepření přístupu na SIDEWAYRP.

Reason: Bugování peněz pomocí prodeje vozidel z Luxury do bazaru

Obhajoba

• Chtěl bych se k tomuhle vyjádřit ze své strany. Byl mi udělen ban, jak jsem již zmínil o pár řádků výše za Bugování peněz pomocí prodeje vozidel z Luxury do bazaru. Z mé strany jsem si byl vědom, že to může být určitá chyba po dev stránce, ovšem jsem pokračoval v tom co jsem dělal i nadále, co jsem to oznámil, že tam něco takového je. Výdělek, který jsem z toho získal jsem se snažil věnovat do RP ostatních hráčů na serveru, v tu dobu jsem byl členem Staff teamu a tak jsem cítil povinnost zlepšit požitek hraní hráčům, kteří neměli takové možnosti jako jsem měl já. Ovšem ani to mě neospravedlňuje v tom co jsem udělal.
  • Svojí chybu uznávám a jsem si vědom, že jsem v tu dobu co jsem tuto chybu objevil měl přestat a více protlačit její napravení.

Zouhy

• Zde bych se chtěl omluvit také Zouhymu, kterému jsem ve výbuchu svých emocí po udělení banu napsal pár věcí. Omlouvám se Zouhy.

Komunita

• Tím, že mi byl odepřen přístup na server, ale hlavně na discord je mi opravdu líto, protože jsem měl možnost být členem troufám si říct jedné z nejlepších komunit na CZ/SK rp scéně.

Shrnutí

Abych to nějak zkrátil a ušetřil vám čas při vaší poradě, na které možná tyhle věty čtete tak to shrnu do pár vět.

• Já Tučňák jsem si vědom chyby, které jsem udělal.
  • Já Tučňák, bych se chtěl omluvit Zouhymu, za slova, která jsem mu napsal.
  • Já Tučňák, bych chtěl požádat staff team, ale hlavně managment aby zvážil možnost udělení druhé šance.

Děkuji všem těm, kdo si to přečetl až do konce. Budu se těšit na evaluaci.

S pozdravem

Tučňák

Second chances are not given to make things right. But are given to prove that we could be better even after we fall

Komentáře

• Zdravím tě, @Tucnak,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Tucnak,

je mi líto, ovšem nyní není možné tvé odvolání schválit. Po udělení permanentního postihu je nutné vyčkat minimálně jeden měsíc od jeho udělení, pro podání odvolání.

V aktuální fázi je tedy odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.