Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
Tucnak - Žádost o přezkoumání situace (Unban) [Zamítnuto]
Vážená komunito, ale především vážení členové staff teamu
Těmito větami, které zde hodlám sepsat, bych chtěl vyjádřit svůj smutek, chybu ale hlavně bych chtěl poprosit o přezkoumání situace ohledně udělení permanentního odepření přístupu na SIDEWAYRP.
Reason: Bugování peněz pomocí prodeje vozidel z Luxury do bazaru
Obhajoba
- Chtěl bych se k tomuhle vyjádřit ze své strany. Byl mi udělen ban, jak jsem již zmínil o pár řádků výše za Bugování peněz pomocí prodeje vozidel z Luxury do bazaru. Z mé strany jsem si byl vědom, že to může být určitá chyba po dev stránce, ovšem jsem pokračoval v tom co jsem dělal i nadále, co jsem to oznámil, že tam něco takového je. Výdělek, který jsem z toho získal jsem se snažil věnovat do RP ostatních hráčů na serveru, v tu dobu jsem byl členem Staff teamu a tak jsem cítil povinnost zlepšit požitek hraní hráčům, kteří neměli takové možnosti jako jsem měl já. Ovšem ani to mě neospravedlňuje v tom co jsem udělal.
- Svojí chybu uznávám a jsem si vědom, že jsem v tu dobu co jsem tuto chybu objevil měl přestat a více protlačit její napravení.
Zouhy
- Zde bych se chtěl omluvit také Zouhymu, kterému jsem ve výbuchu svých emocí po udělení banu napsal pár věcí. Omlouvám se Zouhy.
Komunita
- Tím, že mi byl odepřen přístup na server, ale hlavně na discord je mi opravdu líto, protože jsem měl možnost být členem troufám si říct jedné z nejlepších komunit na CZ/SK rp scéně.
Shrnutí
Abych to nějak zkrátil a ušetřil vám čas při vaší poradě, na které možná tyhle věty čtete tak to shrnu do pár vět.
- Já Tučňák jsem si vědom chyby, které jsem udělal.
- Já Tučňák, bych se chtěl omluvit Zouhymu, za slova, která jsem mu napsal.
- Já Tučňák, bych chtěl požádat staff team, ale hlavně managment aby zvážil možnost udělení druhé šance.
Děkuji všem těm, kdo si to přečetl až do konce. Budu se těšit na evaluaci.
S pozdravem
Tučňák
Second chances are not given to make things right. But are given to prove that we could be better even after we fall
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zdravím tě, @Tucnak,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Tucnak,
je mi líto, ovšem nyní není možné tvé odvolání schválit. Po udělení permanentního postihu je nutné vyčkat minimálně jeden měsíc od jeho udělení, pro podání odvolání.
V aktuální fázi je tedy odvolání zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP