Žiadosť o skrácenie banu [Zamítnuto]
Zdravím.
Včera som okolo poobedia urobil vec ktorú ľutujem. Jedná sa o to že som si dal z charakteru na druhý charakter peniaze. Neuvedomil som si aké to môže mať následky. Kvôli pár peniazom okolo 3000USD som dostal suspendáciu na dva týždňe. Keď si ma admini zavolali ku všetkému som sa priznal, a súhlasím s trestom.
Na druhú stranu je mi to veľmi ľúto, že nebudem môcť byť tak dlho súčasťou komunity ktorá je jedným slovom úžasná.
Toto je moja prvá suspendácia a pevne verím v to že aj posledná.
Až po suspendácií som si uvedomil akého veľkého projektu som bol súčasťou, týmto sa chcem ospravedlniť Pánovi Majkolin a Pánovi Rohličkovi že som im urobil o prácu naviac, a museli ma riešiť neskoro večer. Ešte raz sa vám moc ospravedlňujem.
Prečo žiadam o skrátený ban?
dôvod prečo žiadam o milosť je to, že ma u Vás baví rpiť. Všetko funguje tak ako má, po scriptovej stránke je server úžasný a to platí aj pre komunitu. Neprišiel som na server robiť problémy, prišiel som rpiť a zabávať ľudí mojím morbidným humorom. Prišiel som ta niečo vybudovať a nechať tam svoje posledné slovo.
Aj keď moj trest je právom udelený dúfam v to že mi dáte milosť a garantujem Vám že o mne už nebudete počuť. Ešte raz sa každému dotknutému ospravedlňujem
IC char.1 John Troop
IC har.2 John Nog
Môj DISCORD :chcesnaoko#7269, ak nepôjde tak hitsfromthebong#7269.
Môj STEAM : https://steamcommunity.com/profiles/76561198175792717/
Ďakujem za prečítanie a odpoveď.
s pozdravom hitsfromthebong
Komentáře
Zdravím tě, @Meister,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Meister,
zneužívání chyb hry, či využívání podvodných mechanik je v rozporu s pravidly a zásadami portálu SidewayRP. Postih, kt. ti byl udělen je adekvátní k tvému prohřešku.
Odvolání je tedy zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP