Žádost o unban #3 [Schváleno]
DC NICK: KENNY#0425
Důvod banu: Přetahování peněz z jedné postavy na druhou
Ban: Permanentní
Ban udělen : 26.5.2020 22hodina
Dobrý den dne 3.1 2020 jsem přetahoval peníze z jedné postavy na druhou pomoci /register a dával jsem si začáteční peníze na druhou postavu kvůli tomu ,že jsem si chtěl vydělat na auto . Po pár dnech jsem si chybu uvědomil a přestal na té postavě rpit abych nenarušil Ekonomiku serveru od té doby jsem žádnou takovou věc neudělal a neměl ani v plánu . Bohužel jsem se bál přiznat protože jsem chtěl dál rpit kdybych nebyl v té době blbej tak bych se rači přiznal abych měl nižší trest . Měl jsem pauzu od RP pak jsem začal zas rpit na portálu SWRP a dne 26.6 mi bylo řečeno že jsem mixoval peníze a ja nevěděl co se vůbec děje protože jsem věděl , že jsem v té době nemixoval peníze a říkal jsem ,že jsem nic neudělal a za to se taktéž omlouvám . Určitě se omlouvám všem kteří patří do portálu SWRP svoje chyby si uvědomuji a byl bych rád za zrušení trestu nebo zkrácení trestu Děkuji a hezký den
Komentáře
Zdravím tě, @KENNY98,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @KENNY98,
po provedení evaluace jsem se rozhodl tvé odvolání schválit a trest ti snížit. Přístup ti bude opětovně udělen dne 25.8.2020. V tento den si můžeš požádat o whitelist statut dle platných kroků.
https://discord.gg/swrp
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP