Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

xDaweeexDaweee Člen
upraveno 30. July 2020 v Archiv

Vážený staff teame,

už je to nějaký měsíc a rozhodl jsem se, že napíšu tuhle omluvu, jelikož mi RP tady na serveru dost chybí. A mrzí mě, že nemůžu RPit s lidma, se kterýma jsem dříve RPil.

Dostal jsem ban za bugování peněz, čím jsem mohl zničit ekonomiku serveru, a zvýhodnit se tak nad ostatníma co poctivě pracují / vydělávají. Sleduju často streamy ze SWRP, a tím víc si uvědomuji, že jsem udělal největší chybu co jsem mohl, a to bugovat peníze. Často mě to dost mrzí, když vím že už zde nemůžu RPit. To RP, které bylo na SWRP mě bavilo víc, než na jakémkoliv jiném serveru kde jsem hrál.

Uvědomuji si to, že to bylo hrubé porušení pravidel, ze kterého jsem se již poučil a můžu slíbit, že něco takového se už nikdy nestane. Tímto bych vás chtěl požádat o zvážení mého unbanu, a udělit mi ještě jednu a poslední šanci.

S pozdravem

daweee

Komentáře

• Zdravím tě, @xDaweee,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @xDaweee,

v tvém případě došlo k hrubému porušení pravidel a zásad portálu SidewayRP. Bohužel není možné schválit odvolání u takového činu. Též mohlo dojít k ovlivnění ekonomiky herního serveru, pokud by jsi ve svém aktu pokračoval.

Odvolání je tedy zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.