Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban #4 [Schváleno]

RapptaRappta Člen
upraveno 3. August 2020 v Archiv

JménoRappta#9862

Délka banu: Permanentní

Důvod banu: Bugování peněz

Vyjádření:

Dobrý den

Již to bude měsíc a půl od doby, co mi byl udělen permanentní ban na swrp z důvodu bugování peněz. Jedna se o bug který jsem v té době zahlédl na streamu a ze zvědavosti jsem tento bug šel taktéž i vyzkoušet s 10 000,- a po zjištění, že tento bug doopravdy funguje jsem hned po prvním pokusu přestal a odešel. Bohužel tato chyba kterou jsem způsobil mě neskutečně mrzí, jelikož touto zvědavostí jsem přišel o parádní RP které jsem zde na swrp mohl zažít a taktéž o možnost hrát s lidmi se kterýma jsem eRPil. Svoji chybu jsem si za tu dobu patřičně uvědomil a moc mě mrzí a slibuji, že chyby které jsem se dopustil se již nebude opakovat a příšte při nalezení nějakého bugu se zachovám jako správný hráč a chybu nahlásím.

Budu rád když by byla možnost můj ban zkrátit nebo zrušit a dostat novou šanci znovu hrát zde na vašem serveru. Děkuji moc za přečtení mé žádosti a za vaše uvážení nad unbanem.

S přáním příjemnýho dne

Rappta

Komentáře

• Zdravím tě, @Rappta,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• FinalSequenceFinalSequence Management
    upraveno 3. August 2020

Zdravím tě, @Rappta,

po evaluaci jsme se rozhodli ti trest zmírnit na dva měsíce od jeho udělení. Trest ti tedy vyprší 13.08.2020 a v tento den si také můžeš poslat formulář pro získání whitelist statutu.

Odvolání je schváleno.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.