?ŽIADOSŤ O UNBAN? [Zamítnuto]
Délka banu: Permanentní
Důvod banu: Označenie všetkých rolí na DC
Datum udělení: Zhruba 2 mesiace dozadu (Presný dátum neviem)
Discord: 🔥Glosu🔥#4833
Dobrý večer, Pred cca 2 mesiacmi som obdržal permanentný ban od jedného bývalého člena Staff Teamu. Aby som ujasnil o čo vlastne šlo, tak šlo o to že sa pravdepodobne bugol systém funkcie /charban. Dostal som charban na 2 dva dni ked si dobre spomínam, po dvoch dňoch som sa ráno pripojil na server s tým že budem môcť konečne erpiť za moju stálu postavu a najednou vidím "vaša postava je zabanovaná na 0sekund a 0 minút" tak som sa šiel opýtať pár ludí z PD na Discorde ktorý mi povedali nech sa obrátim na Staff Team ktorý mi poradí.Následovne som napísal do roomky "chyby a bugy" napísal o bugu ktorý sa mi stal a následovne označil role maitela, Staff Teamu, a Admina. Hned potom som dostal permanentný ban s dôvodom "ADIOS" Stýmto by som sa chcel ospravedlníť za svoju chybu ktorú už nikdy nespravím a s ktorej som sa poučil, a chcel by som ešte povedať že za tie 2 mesiace som nenašiel lepší server ako je váš a chcel by som sa vráťiť späť na server ktorý som mal tak rád. Ďakujem Glossaryck.
Komentáře
Zdravím tě, @Gloss,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Gloss,
je mi líto, ovšem díky tvým pokusům o opětovné připojení na náš herní server, ti je tvé odvolání zamítnuto. Pro příště doporučuji jednat čestně a s čistým svědomím, bude to mnohem jednodušší.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP