Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
žiadosť o unban (použitie VPN) [Zamítnuto]
Zdravím, dnes 4.8 som obdržal permanentní ban za použitie VPN. Som si vedomý toho že využívanie VPN počas hrania na vašom hernom portáli je podľa guidelines na permanentní ban a rešpektujem to. Jedná sa o to že som sa cca 20:00 napojil na FiveM server kde som hral cca 40 minút kým mi to spadlo. Po uzavretí hry som kontroloval discord a všimol som si novej správy od Sideway bota, bolo v nej uvedené že som obdržal permu za použitie VPN. Pritom som žiadnu VPN nepoužil a na server som sa bez problému napojil a v počítači nemám žiadny program na presmerovanie mojej IP a podobne. Rád by som si týmto požiadal o unban kedže ešte len dnes som zložil ústni pohovor a po odpojení zo serveru som našiel správu od bota..
Dakujem,
Nikronn.
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zdravím tě, @Nikronn,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Nikronn,
je mi líto, ovšem po evaluaci tvé žádosti jsem dospěl k názoru, že nebude schválena. Během doby, kdy ti byl odepřen přístup jsi se snažil připojit pomocí upravených informací na tvých účtech. Doporučuji ti tedy pro příště jednat čestně a svědomitě.
Žádost je zamítnuta.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP