Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban #2 [Zamítnuto]

TK3RT3GTK3RT3G Člen
upraveno 6. August 2020 v Archiv

Zdravím, před nějakou dobou jsem si žádal o unban, který mi byla zamítnut a proto bych to chtěl zkusit znovu.

Jak jsem zde již napsal dříve, rockstar účet, který jsem v dobu, co jsem si zde udělal WL používal, mám koupený už přes dva roky od kamaráda. Je mi jasné, že si za svůj účet zodpovídám sám, ovšem nepočítal jsem s tím, že se mi tam kamarád přihlásí v dobu, co už účet patřil mně a dostane pernamentní ban. Hned po tom, co jsem si udělal Wl a chtěl se napojit mi to hodilo toto:

Okamžitě jsem kontaktoval admina Svobi do PM na discordu, který mi řekl, že přístup na server je mi v tuto chvíli zamítnut a dal mi ban na SW discord.

Stejná situace byla i na Soulstory, kde jsem si zažádal o unban a ten nakonec dne 29.3.2020 dostal.

Zde přikládám screen z ticketu:

Rockstar účet už vlastním jiný, pro jistotu, aby se neopakovala podobná situace.

Tímto bych chtěl předem poděkovat, za jakoukoliv odezvu zde.

S pozdravem 🖤G3T R3KT🖤#6977

Komentáře

• Zdravím tě, @TK3RT3G,

své tvrzení o připojení druhé osoby na tvůj účet jsi bohužel nebyl schopen v rámci svého aktuálního odvolání doložit. Zároveň, za svůj účet není zodpovědný nikdo jiný, než jeho vlastník, proto je v jeho zájmu nezveřejňovat své přihlašovací údaje.

Ve finále, odvolání z druhého serveru je v rámci odvolání na portálu SidewayRP irelevantní.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.