UNBAN / RIOT / 11.3.2020 / Pomlouvaní členů komunity SWRP, porušování pravidel. [Zamítnuto]
Zdravím,
11.03.2020 v 15:31 jsem byl zabanován na discordu z důvodu : "Chování neslučitelné s pravidly portálu SidewayRP". Dále majitelem mi bylo řečeno :"Pomlouvaní členů komunity SWRP, porušování komunitních pravidel".
Chtěl bych to opět zkusit, protože si myslím, že moje suspendace byla až nesmyslně přehnaná.
V komunitních pravidlech je za tento prohřešek 7 dní. O permanentní suspendaci tam není ani slovo, samozřejmě rozhodujete o délce trestu vy, ale já si doopravdy nejsem vědom něčeho, co jsem udělal, abych jí obdržel.
Určitě jsem si vědom toho, že někde k "Pomlouvaní členů komunity SWRP, porušování komunitních pravidel" došlo, ovšem ne na SWRP serverech.
Chtěl bych proto požádat o zrušení trestu.
Pokud by to bylo možné a moje žádost by byla zamítnuta, chtěl bych požádat o důkaz mého provinění.
Díky, RIOT.
Komentáře
Zdravím tě, @RIOT,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @RIOT,
nevhodné vyjadřování, explicitní výrazy a ve finále uvádění nepravdivých informací týkajících se portálu SidewayRP. Všechny tyto akty nepatří do naší komunity a jsou postihnutelné permanentním odepřením přístupu.
Žádost je zamítnuta.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP