Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord nick: SpiderJura#8112
Důvod banu: Přetahování auta z jedné postavy na druhou.
Ban: 2 týdny
Ban udělen : 09.08.2020 16:00
Dobrý den, i když jsem si říkal že to vydržím nakonec nevydržím a rozhodl jsem se sepsat tuto žádost. Žádám o možnost dostat unban je to můj první trest. Byl jsem si vědom, že je to porušení pravidel dneska jsem si chtěl napsat ticket, zda to mohu udělat, pokud by mi bylo řečeno, že to mám neschválené auto bych vrátil chtěl jsem všechno normálně zaerpit s kamarádem smlouvu atd. on dělal jen to, že v uvozovkách držel klíčky. Mám napsaný lore mé postavy chtěl jsem vstoupit do gangu mám sepsaný celý příběh o tom, jak se má nová postava znala se starou příběh vložím dolu. Kamarádovi, který působil jako spojka, protože sám si přehodit auto nemohu tak tam byl jen jako místní kamarád. Já jsem se s ním IC znal všechno mu George Bauer (stará postava) vysvětlil, že jen pohlídá klíče. Jelikož se jedná o můj první trest, jak jsem psal, tak si myslím, že lepší trest by byl, kdybych auto vrátil staré postavě. A bylo by mi uděleno varování samozřejmě kdybych pravidlo porušil následoval by permaban, protože vždycky, když jsem viděl, jak někdo porušoval pravidla SWRP, tak jsem to nahlásil ať už se jednalo o to, že můj kamarád řekl W-WORD v přítomnosti 4 lidí, ale neštětí tam nebyl streamer ani nic podobného. Zkrátka se hluboce omlouvám, za porušení tohoto pravidla nevím, jak bych to mohl vynahradit komunitě SWRP nebo Teamu SWRP. Ke své chybě se přiznávám a uvědomuji si jaká to byla hloupost po tom se jsem tohle pravidlo porušil chtěl jsem to vrátit zpátky, ale bohužel můj kamarád musel už jít.
Příběh: Od mala zná násilí, střelbu a drogy. Celý život žije je v Los Santos. Když vyrůstal tak se v ulicích, kde bydlel pořád kradlo a fetovalo. Jak začal chodit na základní školu, tak to nebylo lepší George dělal vše možné jako provokovali lidi, kradl a dělal bordel. Po základní škole ho rodiče poslali studovat do Německa do Bonnu. V Německu George studoval na Obchodní akademii neboli v němčině na Wirtschaftsakademie. George úspěšně vystudoval Wirtschaftsakademie jeden z hlavních faktorů proč George prospěl bylo, že podplácel toho, koho mohl a, když to nešlo po dobrém tak to šlo po zlém. George, ale nevěděl, co s životem tak strávil několik let v Německu s jeho nejlepším kamarádem Georgem Davisem. George Davis chtěl zůstat v Německu a hledat si práci, a tak také učinil, ale Georgovi jednoho dne Georgovi došli nervy a řekl si, že se vrátí do jeho rodného města neboli do Los Santos. Nastěhoval se ale, nebyli peníze a musel se nějak živit. Nikdy nepracoval poctivě a nikdy ani nechtěl. Proto ho napadlo vytvořit si svůj gang, protože, když byl malý tak vyrůstal kolem několik gangů, takže to má nakoukané. Takže ho napadlo, že sežene více lidí a budou tvořit takový gang, který ještě v Los Santos nebyl. Oslovi nějaké další kluky z města a ze základky a už nebyl jen sám. Noví členové nebyli podle jeho představ, a tak ulice gangu byli slabé. Gang nebyl nějak silný v té době, a proto se to rozhodl změnit. Georgovi Davisovi v jeho 25 letech zemřela matka, když se to dozvěděl jeho starý přítel George Bauer rozhodl se mu darovat jeho auto jako dar, aby tím zaplnil díru v jeho srdci.
Předem děkuji za přečtení mé žádosti a doufám, že zvážíte návrh mého unbanu s pozdravem SpiderJura.
Komentáře
Zdravím tě, @SpiderJura,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @SpiderJura,
účelné využívání neférových technik, kterými získáš jakoukoliv výhodu nad jinými hráči je přísně zakázáno. V tvém případě došlo k již zmíněnému hrubému porušení pravidel a zásad portálu SidewayRP.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP