Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
Žádost o unban pokus 2 - Tucnak [Schváleno]
Vážená komunito, ale především vážení členové staff teamu, managmentu.
Poslední měsíc jsem strávil v zármutku, ale zase jsem měl dosti času na promyšlení toho co jsem provedl, která se stala. Po situaci mi byl permanentně odepřen přístup na server SWRP.
Reason: Bugování peněz pomocí prodeje vozidel z Luxury do bazaru
Obhajoba
- Rád bych zde napsal pár slov. Byl mi udělen ban, jak jsem již zmínil o pár řádků výše za Bugování peněz pomocí prodeje vozidel z Luxury do bazaru. Z mé strany jsem si v tu dobu byl vědom, že to může být určitá chyba po dev stránce, ovšem jsem pokračoval v tom co jsem dělal i nadále, co jsem to oznámil, že tam něco takového je. Výdělek, který jsem z toho získal jsem se snažil věnovat do RP ostatních hráčů na serveru, v tu dobu jsem byl členem Staff teamu a tak jsem cítil povinnost zlepšit požitek hraní hráčům, kteří neměli takové možnosti jako jsem měl já. Ovšem ani to mě neospravedlňuje v tom co jsem udělal.
- Svojí chybu si uvědomuji, tímhle porušení pravidel jsem se obral o skvělou komunitu, která mi je přednější ale také jsem se obral o skvělé RP, které jsem na SW v tu dobu měl.
- Chyby jsem si vědom, v tu dobu co jsem tuto chybu objevil měl přestat a více protlačit její napravení.
slibuji, že se nedopustím žádného vážného porušení pravidel SWRP
Děkuji všem těm, kdo si to přečetl až do konce. Budu se těšit na evaluaci.
S pozdravem
Tučňák
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zdravím tě, @Tucnak,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Tucnak,
po evaluaci bylo rozhodnuto ve tvůj prospěch. Trest ti nebude kompletně odstraněn, pouze bude zkrácen a to na 3 měsíce ode dne jeho obdržení. Zároveň dojde k odstranění veškerých tvých postav a s nimi spojeného majetku.
Pro tento krok, bylo v tomto konkrétním případě rozhodnuto primárně díky tvým zásluhám pro projekt SidewayRP.
Odvolání je schváleno. Znovu požádat o přístup bude možné 10.10.2020.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP