Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban #3

Hyna123Hyna123 Člen
upraveno 14. August 2020 v Archiv

Žadatel : Hyna#3467

Postih: Permanentiní (ban na discordu)

Důvod banu : Lhaní do formulaře (ohledně věku)

Žádost:

Zdravím Staff teame SWRP

Ban jsem dostal tak 1-2 měsíce do zadu .

Vinu si uvědomuju a vím že lhát se nemá ,ale myslím si že druhou šanci by měl dostat každý.

Do formuláře jsem 2x-3x uvedl věk 14 a na můj poslední formulář který byl i příjmut tak jsem uvedl věk 15.

Chápu že bych neměl lhát o věku , ale už jsem nevěděl jak se na Portál SWRP dostat tak jsem napsal do formuláře věk 15 a ani jsem nedoufal že mi bude formulář příjmut a že už budu moct si udělat WL a hrát .

O unban žádám kvůli tomu že jsem se z chyby poučil a už ji nechci a nebudu nikdy opakovat a to nikde .

Už jak psal FinalS do mojí minulé žádosti o unban která byla samozřejmě zamítnuta. " Pro příště ti doporučuji uvádět pouze pravdivé informace."

Zajímalo by mě kdy dostanu tu šanci abych to "příště" mohl dostat .

Chci dokázat že jsem se změnil a že už nebudu tohle nikdy opakovat .

Chybu si samozřejmě uvědomuju .

Aspoň zkrátit můj ban třeba na 1-2 měsíce a nebo ban uplně "odstranit".

Proto prosím o druhou šanci ...

Děkuju za přečtení a za případný unban/zkrácení mého banu.

Komentáře

• Zdravím tě, @Hyna123,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Hyna123,

záměrné uvádění nepravdivých informací do oficiálního dokumentu portálu SidewayRP je hrubým porušením pravidel portálu SidewayRP. Za tento přečin není nyní možné schválit odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.