SNOFIX - Žádost o unban [Schváleno]
Vážení členové staff teamu, managmentu a komunito.
Od udělení permanentního přístupu na SIDEWAYRP uběhl měsíc, ve kterém byla možnost si promyslet chyb a věcí, co jsem provedl.
Důvod: Bugování peněz pomocí prodeje vozidel z Luxury do bazaru.
Pár slov:
· Součástí SIDEWAYRP jsem již něco okolo 2 let, za které jsem mohl poznat velkou část této komunity. Spoustu z této komunity byla čest i poznat osobně na jednom ze 2 SWRP srazu a dá si říci, že tento projekt, krom aktivního serveru a spousty lidí, kteří na projektu pracují a posouvají ho dále, má komunitu, o kterou člověk nechce přijít.
· Během těch 2 let jsem měl sám možnost pomoct projektu ve funkci Mentor a Staff. Byla to možnost se připojit k budování a zlepšování projektu, jak pomoci hráčům, či řešení problému. Za ty 2 roky jsem si udělal pouto jak s lidmi, i samotným projektem a je to věc, která mě mrzí, jelikož nemám možnost být součástí baječné komunity i projektu, na kterém jsem přidal ruku a nějakou dobu se snažil pomoci zlepšit server a to by také nebylo možné nebýt kolegů, kteří se snažili pomoci jak projektu, tak i hráčům.
Tucnak , Svobi , Zouhy , Pápa.
· Již k věci, kvůli které mi byl odepřen přístup na SWRP. Byl jsem si vědom, že je zde chyba, která tu být nemá, avšak jsem v ní i nadále pokračoval. V momentě, kdy se toto dělo, jsem byl aktivní součást Staff teamu a není to příkladná věc, co by se měla dít u člověka na této pozici a toho jsem si vědom.
· Věc jako takovou jsem nahlásil, ovšem jsem jí stále praktikoval, tudíž jsem měl věc protlačit více, aby se mohla opravit a to mě stále neomlouvá, abych tuto činnost stále dělal.
· Chybu v takovém měřítku uznávám a jsem si jí plně vědom.
· Tímto krokem jsem přišel o jedinečnou komunitu a to si upřímně každý sám může říci jaká je zde skvělá komunita, ale také jsem přišel o to být na projektu, ve kterém jsem již nějakou tu dobu a je horší, že kvůli mé vlastní chybě a hlouposti jsem se o to oboje připravil.
Tímto se omlouvám za způsobené problémy a doufám, že budu moci být znova součástí komunity + projektu SWRP.
Děkuji každému za přečtení.
S pozdravem
SNOFIX
Komentáře
Zdravím tě, @snofix,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @snofix,
po evaluaci bylo rozhodnuto ve tvůj prospěch. Trest ti nebude kompletně odstraněn, pouze bude zkrácen a to na 3 měsíce ode dne jeho obdržení. Zároveň dojde k odstranění veškerých tvých postav a s nimi spojeného majetku.
Pro tento krok, bylo v tomto konkrétním případě rozhodnuto primárně díky tvým zásluhám pro projekt SidewayRP.
Odvolání je schváleno. Znovu požádat o přístup bude možné 10.10.2020.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP