Žiadosť o UNBAN - Lucinka [Schváleno]
Zdravím celú komunitu, staff team a manažment.
Touto formou by som si rada zažiadala o unban a prehodnotenie závažnosti banu staff/manažment teamom.
Prvou vecou, ktorou by som začala je hlavne ospravedlnenie sa väčšine z komunity za moje niekedy nie moc adekvátne správania sa.
Dôvod permanentného zakázania prístupu na portál SideWayRP?:
Bugovanie peňazí pomocou predaja vozidiel z Luxury do Mosleys.
Discord:
Discord: Lucinka#5189
Dátum permanentného zakázania prístupu na portál SideWayRP:
13.07.2020
Rada by som zmienila, že toto je môj prvý prehrešok ( prohřešek ) na portálu SideWayRP.
Vyjadrenie sa k danému bugu:
K fungovaniu tohto bugu a celkovému vysvetleniu situácie by som sa rada vyjadrila.
1.) Začiatky fungovania danej chyby/bugu:
Neviem bohužiaľ ako to dávno začalo ale určite to bolo hlavne tým, že niekto prišiel do Mosleys predať dané vozidlo a požadoval zaň čiastku, ktorá by bola možná, no o dané auto nikto nemal záujem.
Keďže nie všetky autá sa dokázali z Mosleys predať tak sa väčšina áut začala predávať v koliesku oproti odťahovej službe. Bohužiaľ sme myslím, že ani jeden z nás v tú chvíľu ani nepomysleli nad tým, že práve toto značí nejaký bug/chybu.
2.) Oznámenie chyby/bugu manažmentu:
Chybu tohto vozidla v cene sme následne po nejakej dobe so Snofixom oznámili Jardovi, ktorý cenu daného auta znížil ( v tu dobu sa jednalo o auto z názvom: Superdiamond ).
3.) Pokračovanie fungovania danej chyby/bugu:
Neskôr sa zistilo, že viac áut, ktoré sú v PDM drahšie a v Luxury lacnejšie, bola to veľká chyba neoznámiť túto vec a ďalej ju zneužívať.
Vyjadrenie sa k permanentnému zakázaniu prístupu na portál SideWayRP:
Uvedomujem si, že som hrubo porušila pravidlá herného portálu SideWayRP za čož sa veľmi ospravedlňujem.
Uvedomila som si hlavne, že FiveM nie je o peniazoch/autách ale je to o tom s kým túto hru hráš a o celkovom zážitku z RP. Odkedy som začala rpiť Vanillu tak som už ani nemala pocit, že by som vôbec potrebovala nejaké drahé veci ( napríklad ako autá ).
Nebudem kopať okolo seba ale nemala som moc v tu dobu pocit, že to niečo značí bug keď v tu dobu to využívali členovia staff teamu.
Veľmi si chybu uvedomujem a je mi to ľúto. Celkovo tú dobu, ktorú som momentálne nestrávila na SideWayRP mi veľa vecí začalo dochádzať, určite hlavnou z nich je to, že by som nikdy neopakovala veci, ktoré sa bohužiaľ stali.
Zo svojej chyby som sa ponaučila a som si vedomá chyby, ktorú som urobila.
Prosba:
Pokiaľ by to bolo možné a šlo by dostať unban tak by som bola rada ak by mi bola väčšina z áut, ktoré sú v garáži zmazané.
Ospravedlnenie sa väčšine z komunity, staff teamu a manažmentu:
Nebudem moc chodiť tzv. okolo horúcej kaše, tak by som sa chcela ešte posledný krát ospravedlniť za vzniknuté problémy, ktoré sa stali. Viem, že aj cez veľké nezhody s nejakými ľuďmi ste a budete jedna z najlepších komunít na CZ/SK scéne. Viem, že chyby, ktoré som spravila boli možno niekedy nie moc adekvátne. Týmto by som sa chcela ospravedlniť fakt všetkým.
Nikto z nás bohužiaľ nie je dokonalý a každý z nás spraví chybu, túto chybu som si uvedomila neskoro no ale hlavnou vecou je ponaučiť sa z nej.
Pomoc serveru
Rada by som pokračovala ako som aj vravela v handlingoch aj ak by náhodou unban žiadosť nevyšla.
Ďakujem za prečítanie a prajem všetkým krásny zbytok dňa/večera.
S pozdravom,
Lucinka.
Komentáře
Zdravím tě, @Lucinka,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Lucinka,
po evaluaci bylo rozhodnuto ve tvůj prospěch. Trest ti nebude kompletně odstraněn, pouze bude zkrácen a to na 3 měsíce ode dne jeho obdržení. Zároveň dojde k odstranění veškerých tvých postav a s nimi spojeného majetku.
Odvolání je schváleno. Znovu požádat o přístup bude možné 10.10.2020.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP