Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žadost o unban [Zamítnuto]

cauvolecauvole Člen
upraveno 14. August 2020 v Archiv

6.Pokus žádost o unban na SW

Zdravím, od mého perma banu to je 2 a půl měsíce. I po takové době stále lituji svého jednání, když jsem převáděl z postav peníze na postavu. Člověk se chybami učí a už vím, že bych to nikdy nezopakoval, když vidím jaké to má následky. Proč jsem, tak činil, upřímně na to se hledá těžko důvod prostě jsem hrubě porušoval pravidla a jsem si toho vědom. Přes 2 měsíce je dlouhá doba a chci se omluvit za mé jednání. Byl to můj první prohřešek na SW a bohužel dopadl permou.

Jelikož jsem byl boss GSF a měl jsem na starosti fungování ať už IC, tak i OOC, kdy jsem se staral o nabírání členů a Discord. Kvůli mému banu přišlo mnoho lidí o RP, protože jsem měl kontakty a mnoho naplánovaných akcí. Chtěl bych se opět vrátit a těm lidem to vrátit a tím se i omluvit. Vím jak komunita SW a nebo již samotný server a jeho fungování a organizace je skvělá a nerad bych přišel o šanci si tu znova zahrát. Mnoho přátel RPí na SW a bohužel jsem přišel o tu možnost s RP užít s nimi.

Nerad bych přišel o možnost si zahrát na serveru, který mi nabízí tolik možností utvořit RP. A navíc člověk může v poklidu hrát, protože optimalizace SW na CZ/SK scéně je bezkonkurenční. Za dobu co RPím, tak právě tady jsem zažil to nejkvalitnější RP. Mohu slíbit, že už nikdy bych nezopakoval své chování. A chci se i rovnou omluvit za mé jednání vůči vedení Sidewaye. Bylo to nefér vůči ostatním hráčům a především vůči již zmiňovanému vedení, které se stará o chod serveru.

Budu vděčný, když dostanu 2. šanci si zahrát na Sideway a budu moct opět zažít RP na úrovni.

Předem děkuji za vyřešení a čas, který mé žádosti již po 6. dává FinalS.                                           

S omluvou a přáním pěkného dne.

cauvole#9618

Komentáře

• Zdravím tě, @cauvole,

dopustil jsi se hrubého porušení pravidel a zásad portálu SidewayRP. Získávání financí tímto způsobem je předmětem k enormnímu poškození ekonomiky herního serveru. Doporučuji ti s dalším odvoláním vyčkat alespoň měsíc.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.