Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban #3 lhaní do formuláře z věk [Zamítnuto]

upraveno 24. August 2020 v Archiv

Zdravím všechny co si to čtou a hlavně tým Sw,

Před 2 měsíci jsem dostal permanentní ban za lhaní do formuláře z věkem, do formuláře jsem psal 14 a pak jsem napsal 15 ale 15 mi bylo až za 1 měsíc. Strašně mě to mrzí a uvědomil jsem si ze bez Sw si neužívám jak život tak i hraní plné jsem přemýšlel nad svou chybou a vím ze už tohle nikdy nenapíšu a už nikdy nebudu lhát lidem kteří chtějí aby rozveselit naši tvář tímto bych chtěl poprosit cely AT aby zvážili můj trest a třeba i snížili. Na Sw jsem se chtěl dostat už když jsem začal rpit tento server se mi líbí z důvodu komunity a hraní rp. Proč jsem chci vrátit ? kvůli super lidem a nejlepší rp úrovni na české scéně když koukám na stremery jak hrají tady na Sw tak mi je do breku.

díky za přečtení a zvážení mojí žádosti discord stiff master#5102

neumím se moc rozepsat ale doufám z plneho srce ze to bude stačit díky Sw

Komentáře

• Zdravím tě, @Borecviktor1855,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Borecviktor1855,

dopustil jsi se velmi závažného přestupku. Záměrné uvádění nepravdivých informací do oficiálních dokumentů portálu SidewayRP není možné tolerovat.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.