Žádost o unban - Bear [Zamítnuto]
Úvod,představení a omluva Vážený A-Teame,
Ze začátku bych se chtěl velice omluvit za své dosavadní chování na tomto projektu. Vím, že mé chování co se týče komunikace s administrátory i chování za jakoukoliv mou postavu nebylo adekvátní. Určitě je také omluva na místě pro hráče jenž mé RP rozhořčilo či pokazilo jejich plány s dalším postupem.
Vrátíme se trochu do minulosti
Po tom všem co jsem se o tomto projektu dozvěděl jsem věděl, že dostat přístup na ten server pro mě nebude jednoduché a bude to něco jako splněný sen. Stále jsem zůstal na malých serverech, kde se pořád porušovali pravidla, nikdo to neřešil, toto už mě přestalo bavit, tak jsem si jednoho dne řekl, že zkusím štěstí a zajdu si na pohovor na SidewayRP, přesně se pamatuji ten pocit když se mě Kufr ptal na otázky, byl jsem rozklepán jak ratlík. Měl jsem sevřený žaludek a strašný pocit strachu. Jak mi Kufr sdělil výsledky spadl mi kámen ze srdce a měl jsem strašně velkou radost. Nevěděl jsem úplně jak RP funguje (začínal jsem s ním) a porušil jsem úplně základní pravidla serveru za což jsem byl potrestán banem na dobu dvou týdnů. Následně jsem se dostal přes formulář s taktéž přes pohovor byl jsem velice šťasten a užíval si každého dne na tomto portále.
Ohledně mého RPčka, co jsem měl v plánu atd
Jelikož se nějakou dobu o medicínu jakožto samostudium, tak výběr toho co bych chtěl rpit byl jasný. EMS je skvělé a potřebné na CZ/SK scéně, ale cítil jsem pocit toho že bych měl někdy zkusit i to nelegální RP, tak se i stalo. Přijal jsem nabídku ohledně toho účastnit se jedné z nelegálních frakcí. Se svým RP jsem byl spokojen až do toho osudného dne díky kterému jsem nakonec i dostal permanentní zamítnutí přístupu.
Pár slov na závěr
Svých chyb lituji a určitě pokud bude možnost tak už k žádnému porušení pravidel z mé strany nedojde. Mohla by to být poslední šance se podílet na tomto projektu.
S pokorou a úctou, Bear!
Komentáře
Zdravím tě, @Bear,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Bear,
členy Staff týmu ti bylo uděleno varování za stejný přečin. Na varování jsi nedbal a dále jednal v rozporu s pravidly. Aktuálně mi nezbývá nic, než tvé odvolání zamítnout.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP