Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban #2 [Zamítnuto]

AtlimiterAtlimiter Člen
upraveno 28. August 2020 v Archiv

Vážení členové staff teamu, managmentu a komunito.

Od udělení permanentního přístupu na SIDEWAYRP mi uběhl zhruba půlrok a několik stovek hodin strávených nad RP, kdy jsem si uvědomil, jak mi právě SWRP chybí a jakou chybu jsem udělal.

Discord přezdívka: Atlimiter

Discord ID: 9725

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/atlimiter/

Důvod vedoucí k udělení postihu:

Bugování peněz skrze register.

Datum udělení postihu: Již si nepamatuji, zhruba více jak půl roku zpět.

Datum expirace postihu: Nikdy

Obhajoba:

Ńejsem si jist, jestli lze toto zcela nějakým inteligentním způsobem objáhit, přeci jen je to moje blbost, že jsem to udělal, ale pokusím se. Od doby co jsem ban dostal jsem byl na sebe dost naštvanej, proč jsem vlastně takovou hloupost udělal, nejspíše jsem v tu dobu u toho nepřemýšlel a chtěl si pár tisíc vydělat nějak jinak, než jen prací a nedošlo mi, že tohle je prostě ta nejhorší věc, kterou můžu udělat. Tímto způsobem jsem nabugoval zhruba 30 000$, v té době to bylo opravdu nic, ale i tak bych to každým dnem chtěl vrátit zpět a dostat zase možnost si na SWRP zahrát, vždy jsem to tam miloval a to RP mě neskutečně bavilo a každým dnes naplňovalo.

Mým hloupým krokem jsem se připravil o kontakt s tak super lidma, se kterýma jsem na serveru RPil a do dneška mě to mrzí.

Byl bych strašně rád, kdybych mohl dostat druhou šanci a přísáhám, že bych se již nedopustil žádného vážného porušení pravidel, jako v tomto případě, tato doba, kterou mám ban mi dala dostatečné ponaučení, jak se chovat.

Děkuji každému, kdo to dočetl až do tohoto řádku a těším se na evaluaci.

S pozdravem

Atlimiter.

Komentáře

• Zdravím tě, @Atlimiter,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Atlimiter,

chování, které jsi předvedl bylo vysoce amorální a hrubě porušovalo pravidla a zásady portálu SidewayRP. Z tohoto důvodu není nyní možné vyhovět tvému odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.