Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - Vocas [Zamítnuto]

VocasVocas Člen
upraveno 28. August 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Vocas

Discord ID: #1716

Profil služby Steam:

https://steamcommunity.com/id/Yoyoyoyodamn/

Důvod vedoucí k udělení postihu:

Bugování peněz

Datum udělení postihu:

10.03.2020

Obhajoba:

Uvědomuji si, že to bylo hrubé prušení pravidel, a také jsem se k tomu doznal a zdělil jsem i daný postup, jak k penězům přijít.

V tu dobu, jsem RPil kolem skupinky lidí, kteří si givovali peníze. A když jsem to zjistil, tak se ve mě probudila neukojitelná zvědavost jak to funguje atd... Tak jsem si peníze také bugnul, ale ne za účelem poškození ekonomiky/serveru, či sebeobohacení. Měl jsem s nimi tehdy v plánu rozvinout RP akce, a bavit ostatní. Veškeré vozidla, které jsem si za ty peníze zakoupil, byli nakoupené výhradně v PDM, tudiž se peníze vůbec nedostali do oběhu, a nikomu jsem je nedal.

Nikdy předtím jsem na serveru neměl problém s porušením jakéhokoliv pravidla.

SWRP je jeden z mála serverů, na kterém mě RP opravdu bavilo, a rád bych byl opět součástí vaší komunity.

Tímto bych se chtěl znovu omluvit za své prohřešky.

Doufám, že shledáte můj trest již jako odpykaný, a budu se moci vrátit zpět.

S přáním hezkého zbytku dne,

Vocas.

Komentáře

• Zdravím tě, @Vocas,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Vocas,

chování, které jsi předvedl bylo vysoce amorální a hrubě porušovalo pravidla a zásady portálu SidewayRP. Fakt, co jsi udělal s penězi po jejich získání je irelevantní. I v tebou popisovaném scénáři mohlo dojít k závažnému narušení ekonomiky herního serveru. Z těchto důvodů není nyní možné vyhovět tvému odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.